Κόσμος

Ο λόρδος Βόλντεμορτ ή το τέρας του Βεζούβιου; – Ένα τρομακτικό κρανίο σε σχήμα σύννεφου υψώνεται πάνω από το ηφαίστειο(ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

«Μετά από χιλιετίες επέστρεψε το τέρας του Βεζούβιου», έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook ιταλός που ανέβασε την εικόνα όπου φαίνεται η εντυπωσιακή στήλη καπνού.
Το διάσημο ηφαίστειο Βεζούβιος στη νότια Ιταλία, και πάλι είναι γεμάτο καπνούς, όχι γιατί βρίσκεται σε διαδικασία έκρηξης, αλλά εξαιτίας των δασικών πυρκαγιών που μαίνονται στην περιοχή.

Ένας ιταλός παρατήρησε ότι μεταξύ των στηλών καπνού που υψώνονται στην περιοχή υπάρχει και μία η οποία έχει μορφή ενός τρομακτικού κρανίου και υψώνεται πάνω από τη ηφαίστειο.

«Μετά από χιλιετίες επέστρεψε το τέρας του Βεζούβιου», έγραψε ο Ροζάριο Σκότο Ντι Μινίκο στο λογαριασμό του στο Facebook  όταν ανέβασε την εικόνα. Όπως εξήγησε ο ίδιος η φωτογραφία ελήφθη από κινητό τηλέφωνο.

Οι εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην Ιταλία εμποδίζουν το έργο των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, οι οποίες καλούνται να αντιμετωπίσουν 698 επείγουσες καταστάσεις την ημέρα, σύμφωνα με την Εθνική Πυροσβεστική Υπηρεσία. Από αυτές τις περιπτώσεις, τουλάχιστον 476 είναι δασικές πυρκαγιές.

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa