μουσική

Ο Μηνάς Καστέλλος επιστρέφει δυναμικά με ένα Live γεμάτο επιτυχίες!

Ένα non stop live με τραγούδια ακουστικά και χορευτικά, με τραγούδια που αγαπάμε και θέλουμε να μοιραστούμε. Ένα πρόγραμμα φτιαγμένο με κέφι και ανεβασμένη διάθεση που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη. Πως προέκυψε αυτή η ιδέα;

Μ.Κ.: Είναι μία ιδέα που ήθελα αρκετό καιρό να πραγματοποιήσω αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να υλοποιήσω… χα, χα, χα! (γέλια)

Όλα για κάποιο λόγο γίνονται και να που έφτασε η στιγμή. Όντως είναι φτιαγμένο με πολύ κέφι και αυτό άλλωστε φαίνεται.

Τι τραγούδια περιλαμβάνει και για ποιο λόγο έγινε η ηχογράφησή του;

Μ.Κ.:  Τα τραγούδια που περιλαμβάνει είναι κυρίως αυτά που κατά ένα μεγάλο μέρος χρησιμοποιώ και στα live μου!!! Πολλές επιτυχίες από γνωστούς δημιουργούς και καλλιτέχνες αλλά περιέχει και δικά μου τραγούδια. Ο κύριος λόγος που έγινε ηχογράφηση του;; Ζω και εργάζομαι στο νησί μου στη Ρόδο οπότε πολλοί φίλοι και γνωστοί ερχόμενοι για διακοπές στο νησί και φεύγοντας απ το νυχτερινό κέντρο-Club, μου ζητούσαν κάποιο CD η κάποιον άλλο τρόπο να με ακούσουν, όταν θα επιστρέψουν στα μέρη τους!

Είμαι πολύ χαρούμενος που τελικά τα κατάφερα, διότι χρειάζεται πολύς χρόνος για να βγει αυτό το αποτέλεσμα  όπως πρέπει.

Ενα χορευτικό – διασκεδαστικό πρόγραμμα συνήθως θέλει νυχτερινή ώρα, ποτό και παρέα. Πως θα το μεταφράσουμε σε σχέση με τα μέτρα για τον κορονοϊό;

Πόσο έχει επηρεάσει η όλη κατάσταση την διασκέδαση αλλά και τους καλλιτέχνες;

Μ.Κ.: Ναι… πολύ μεγάλη συζήτηση!! Αυτή την περίοδο εμφανίζομαι σε κάποιο Club οπότε καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι με τα νέα δεδομένα  να έρθει ο κόσμος και οι ώρες πλέον είναι τόσο λίγες που ο επιχειρηματίας δεν μπορεί να εισπράξει, ο πελάτης δεν προλαβαίνει να διασκεδάσει και ο καλλιτέχνης προσπαθεί σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα να τους αφήσει όλους ευχαριστημένους!! Όπως καταλαβαίνετε όλοι είναι ζημιωμένοι. Εύχομαι όλα αυτά να τελειώσουν γρήγορα και να επιστρέψουμε όλοι στους κανονικούς μας ρυθμούς.

 

Περιέγραψέ μας και την κατάσταση στην άλλοτε κοσμοπολίτικη Ρόδο, εκεί όπου μένεις μόνιμα.

Μ.Κ.: Πολύ δύσκολη….μιλάμε για ένα νησί που το 80 με 90%  του πληθυσμού του εξαρτάται  απ τον τουρισμό κι επίσης  απασχολεί και χιλιάδες εργαζόμενους  από άλλα μέρη της Ελλάδος!!! Προβλέπεται πολύ δύσκολος χειμώνας.

Μετά το live που κυκλοφόρησε πρόσφατα, τι άλλο να περιμένουμε καλλιτεχνικά;

Μ.Κ.:

Προς το παρόν απολαμβάνω το live που μόλις κυκλοφόρησε! Σε λίγο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσω τις ηχογραφήσεις για κάποια “Cover”. Επίσης ακούω διάφορα τραγούδια για να επιλέξω το επόεμνο προς ηχογράφηση και κυκλοφορία.  Θα ήθελα πολύ στη συλλογή μου μία μπαλάντα.

Μηνά, σ ευχαριστούμε πολύ.

Μ.Κ.: Δική μου η χαρά. Και θα χαρώ πολύ να τα ξαναπούμε σύντομα! Εύχομαι Αγάπη και υγεία σε όλο τον κόσμο.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa