Παρασκηνιακά

Ο Μητσοτάκης ενίσχυσε το πολιτικό του κεφάλαιο

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα σε αυτή την διάρκεια σχεδόν ενός χρόνου διακυβέρνησης κλήθηκε να αντιμετωπίσει μεγάλες κρίσεις που όμοιες τους δεν είχε αντιμετωπίσει Έλληνας πρωθυπουργός. Παρ’ όλα αυτά όμως με προσεκτικό σχεδιασμό τα κατάφερε και σε ότι έχει να κάνει με την τελευταία κρίση της πανδημίας, με την απόφασή του έσωσε ζωές.

Οι Έλληνες πολίτες είδαν τις μεγάλες προσπάθειες του κ. Μητσοτάκη και αυτό φάνηκε και στις τελευταίες δημοσκοπήσεις που τον ανέδειξαν πρώτο. Φαίνεται ότι οι πολίτες τον εμπιστεύονται και αυτό μπορεί να μεταφραστεί σε ένα μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο για τον ίδιο αλλά και για την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύνηθες είναι οι κυβερνήσεις λίγους μήνες μετά τις εκλογές να χάνουν τουλάχιστον ένα 25% του πλεονάσματος της εμπιστοσύνης των πολιτών. Στην  παρούσα φάση όμως κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει και αντιθέτως η κυβέρνηση είναι ακόμα δυνατή σε ποσοστά σαν να ήταν η πρώτη μέρα μετά τις εκλογές. Με λίγα λόγια ο πρωθυπουργός ήρθε για να μείνει και ολοκληρώσει το πρόγραμμά του ώστε να οδηγήσει την Ελλάδα στο μέλλον.

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa