Πολιτική

Ο Νίκος Παππάς απάντησε στο ερώτημα της ΝΔ: Γνώριζε ο Τσίπρας;

Για τη συναντήσεις που είχε με τον Σάμπυ Μιωνή τοποθετήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Αρχικά ο κ. Παππάς, παραδέχτηκε πως ήταν η δική του φωνή αυτή που ακουγόταν στο ηχητικό που κατέθεσε στην προανακριτική ο επιχειρηματίας, ωστόσο όπως είπε, αναφερόταν «στις δουλειές του κ. Παπασταύρου και του Μιωνή. Αναφέρομαι στην υπόθεση με τη μίζα των 2,6 εκατομμυρίων ευρώ».

Κατήγγειλε τον κ. Μιωνή για διαστρέβλωση του περιεχομένου της συνομιλίας: «Στα επίμαχα σημεία έχει αποσιωπητικά και ακατάληπτο. Ξεκινάει ένα γαϊτανάκι. Ο κ. Μιωνή ήξερε ότι κατέγραφε και προσπαθούσε να εκμαιεύσει πράγματα. Τα όσα είπα αφορούσαν τις δικιές του δουλείες». «Γιατί η Προανακριτική δεν ζητά δικαστική συνδρομή από τον Παναμά να δούμε από που προέρχεται από το έμβασμα των 2,6 εκατ.;», διερωτήθηκε.

Για τις αναφορές περί «μαγαζιού», διευκρίνισε πως αναφερόταν στον ίδιο τον κ. Μιωνή. «Έχει τεράστιο μαγαζί, διαχειρίστηκε τα περισσότερα ποσά της λίστας Λαγκάρντ».

Επανέλαβε δε πως η συνάντηση έγινε κατόπιν επιμονής του κ. Μιωνή και παρέμβασης του κράτους του Ισραήλ. Κατήγγειλε επίσης πως ο κ. Μιωνή ζήτησε να διοριστεί πρόξενος της Ελλάδας στο Ισραήλ. «Όσοι νομίζουν ότι μπορούν να εμπλέξουν τον Αλ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση αυτή, πατάνε τα κορδόνια τους. Δεν γνώρισε ο κ. Τσίπρας για τη συνάντηση και δεν είχε λόγο να την ξέρει. Ήταν πρωτοβουλία του κ. Μιωνή», είπε και συνέχισε: «Ο πρωθυπουργός είχε γενική ενημέρωση για την πορεία των πράγματων. Γίνανε διάφορες συναντήσεις, ο πρωθυπουργός δεν παίρνει μπριφινγκ για κάθε συνάντηση που κάνουν οι υπουργοί του».

Ο ίδιος αρνήθηκε να απαντήσει αν θα ζητήσει άρση ασυλίας του, αλλά τόνισε: «Ας με παραπέμψουν. Ας τολμήσουν να έρθουν στη Βουλή. Η ΝΔ έχει το μαχαίρι έχει και το πεπόνι. Να έρθει στη Βουλή η υπόθεση και θα δείτε τι θα κάνουμε».

Διαβάστε επίσης:

Μία ημέρα μετά τις αποκαλύψεις Μιωνή… Συνάντηση Παππά με τον πρέσβη του Ισραήλ!

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

  

 

 

Karfitsa