Κορωνοϊός Πολιτική

Χαρδαλιάς: Τι θα κάνουμε με όσους είναι αρνητικοί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στον χώρο στον οποίο έχει αγκυροβολήσει το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» σήμερα το μεσημέρι προκειμένου να ενημερωθεί.

Να σημειώσουμε ότι στον σταθμό κρουαζιέρας «Θεμιστοκλής» στον Πειραιά βρίσκεται αγκυροβολημένο από το βράδυ της Πέμπτης το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στο οποίο έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό οι 119 από τους 380 επιβαίνοντες σε αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στην μέρα θα ξεκινήσει ο διαχωρισμός των επιβατών και όσοι δεν φέρουν τον ιό θα μεταφερθούν σε ξενοδοχείο οπού θα περάσουν τις επόμενες 14 μέρες σε καραντίνα και στη συνέχεια θα επαναπατριστούν. Σύμφωνα με πληροφορίες θα μεταφερθούν σε ξενοδοχεία 180 άτομα και τα υπόλοιπα θα μεταφερθούν αύριο Σάββατο. Η απομάκρυνση θα γίνει με μισθωμένα λεωφορεία από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και θα μεταφερθούν σε ξενοδοχεία εντός Αττικής, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία του επαναπατρισμού τους.

Οι άλλοι επιβάτες θα παραμείνουν στις καμπίνες τους και θα παρακολουθούνται από γιατρούς και σε περίπτωση που παρουσιάσουν επιπλοκές θα αντιμετωπιστούν άμεσα.

Διαβάστε ακόμα περισσότερα στο Pireasnow.gr

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa