Εκλογές 2019 Περιφέρειες - Δήμοι

Ο Νικόλαος Τζερεμές στο πλευρό του Σταύρου Τσίρμπα για να αλλάξουν τους Αγ. Αναργύρους

Ένα νέο παιδί, με όρεξη και όραμα για την πόλη που μεγάλωσε, συστρατεύθηκε με τον Σταύρο Τσίρμπα για να αλλάξουν την πόλη των Αγ. Αναργύρων – Καματερού.

Ο λόγος για τον Νικόλαο Τζερεμέ που σε δήλωσή του σημειώνει: «Σαν νέος υποψήφιος, ζητώ την ψήφο σας με σκοπό την ανανέωση του Δήμου μας, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Έχω την διάθεση, την ενεργητικότητα και το πάθος για να αγωνιστώ για την πόλη που μεγάλωσα και ζω.

Δώστε μου την ΔΥΝΑΜΗ – ΨΗΦΟ για να κάνουμε το όραμά μας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Δεν αλλάζουμε πόλη… ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!».

Το βιογραφικό του Νικόλαου Τζερεμέ

Γεννήθηκε στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας, κατάγεται από τη Βαλαώρα του Δήμου Αγράφων, Ευρυτανίας, και μεγάλωσε στους Αγίους Αναργύρους όπου κατοικεί μέχρι σήμερα. Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Αγίων Αναργύρων. Είναι 27 ετών, τελειόφοιτος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, στον Τομέα Επιστημών Υγείας και Πρόνοιας, τμήμα Φυσικοθεραπείας.

Τα τελευταία χρόνια, παράλληλα με τις σπουδές του, εργάζεται ως μάνατζερ διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού σε εταιρείες μάρκετινγκ και διαφήμισης.

Ο εθελοντισμός, ιδιαίτερα στη βοήθεια ατόμων με αναπηρία και η ενασχόληση με τα προβλήματα της γενιάς του, αποτελούν μεγάλα και αναπόσπαστα κομμάτια της ζωής του μέχρι τώρα. Μελλοντικά του όνειρα είναι να κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο εθνικό και καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) του τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία (Τ.Ε.ΑΠ.Η.). Ως κατεύθυνση στην «Ειδική Αγωγή»

Έχει διατελέσει εθελοντής σε πολλά μεγάλα κέντρα στήριξης αναπήρων μερικά από τα οποία είναι η ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκαταστάσεων Αναπήρων Παιδιών), ο Σύλλογος «Ανοιχτή Αγκαλιά» για άτομα με ειδικές ανάγκες του Δήμου μας, το Κέντρο Ψυχικής Υγείας και Παιδιού Αθήνας (Δήμος Αθηναίων)κ.α. Επίσης έχει αναπτύξει εθελοντική δραστηριότητα στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς (Άγιοι Ανάργυροι), στο Αττικό Νοσοκομείο, στο Ασκληπιείο Βούλας και στο Γεώργιος Γεννηματά.

Ως νέος άνθρωπος, βιώνει τα προβλήματα, τις αγωνίες και τις ελπίδες της γενιάς του και δραστηριοποιείται ήδη σε συλλογικές δράσεις για την εκπαίδευση, την εργασία, την άθληση, τον πολιτισμό.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa