Παρασκηνιακά

Ο Ρουβάς αποκαλύπτει τα… πολιτικά του σχέδια

Σάκης Ρουβάς

Τα επόμενα σχέδιά του και την σχέση του με την πολιτική, ανέπτυξε ο δημοφιλής τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς σε συνέντευξή του.

Μιλώντας στο Crash, ο Ρουβάς είπε μεταξύ άλλων ο  διάσημος καλλιτέχνης είπε ότι αν συναντούσε τον Αλέξη Τσίπρα θα τον ρωτούσε αν είναι ευτυχισμένος με «όσα έχει κάνει» Ωστόσο, περισσότερη εντύπωση προκάλεσε η δήλωση του ότι θα ασχοληθεί με την πολιτική αν το νιώσει.

«Για την ώρα αυτό που ήδη καν ω με καλύπτει πλήρως. Αν έρθει η στιγμή που θα αισθανθώ την ανάγκη να μπω σε αυτή τη διαδικασία, θα το κάνω. Ξέρεις έχει μεγάλη φθορά και ψυχική και σωματική και πνευματική όλο αυτό. Βεβαίως αποκομίζεις και τα ανάλογα οφέλη της διεύρυνσης του εαυτού σου εάν ασχοληθείς ενεργά και δίκαια με την πολιτική. Δεν μπορώ να το αποκλείσω. Όπως έχω πει δεν υπάρχει κορυφή, δεν υπάρχει ταβάνι για μένα, ούτε δεξιά, ούτε αριστερά. Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτε σε αυτή τη ζωή και αυτό είναι που μου αρέσει.  Αν κάποια στιγμή εμπλακώ με την πολιτική πιο ενεργά θα το κάνω και εκεί ή θα βοηθήσω είτε θα διδαχτώ δια τις αποτυχίας μου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa