Παρασκηνιακά

Ο σκοτεινός πόλεμος για την περιουσία Βγενόπουλου

Βγενόπουλος

Άγνωστες πτυχές της ζωής του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου που κυνηγούσε η ελληνική και η κυπριακή δικαιοσύνη ειδικότερα μετά την κατάρρευση της κυπριακής οικονομίας, αποκαλύπτει το Πρώτο Θέμα.

Στην εφημερίδα αναφέρονται μεταξύ άλλων μαρτυρίες φίλων της οικογενείας που κάνουν λόγο για έναν ακήρυχτο πόλεμο μεταξύ της συζύγου του Βγενόπουλου και των παιδιών του από προηγούμενους γάμους με φόντο την περιουσία που δεν είναι τόσο αμύθητη, όσο φαντάζονταν όλοι, σύμφωνα με τα όσα μαρτυρούν στο Πρώτο Θέμα άνθρωποι του φιλικού κύκλου του Βγενόπουλου.

Τον Ανδρέα Βγενόπουλο εντόπισε νεκρό στην καρέκλα του, η κόρη του Μελίνα η οποία εκείνες τις μέρες φιλοξενείτο στο σπίτι του πατέρα της. Δεν την πήρε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, τηλέφωνο το βράδυ, όπως συνήθιζε και όταν αυτή επέστρεψε από νυχτερινή έξοδο βρήκε τον πατέρα της νεκρό. Αφού κυριεύτηκε από πανικό έτρεξε στην κρεβατοκάμαρα όπου ήταν η σύζυγος του Βγενόπουλου.

Ακολούθως ενημέρωσε τον ετεροθαλή αδελφό της Φίλιππο και μαζί οδηγήθηκαν στην «Υγεία» όπου και επιβεβαίωσαν τον θάνατο του πατέρα τους.

Ακολούθησε ένας σκοτεινός πόλεμος. Κι ενώ ο γιος του Φίλιππος προσπάθησε να μπει στο σπίτι του πατέρα του, δεν τα κατάφερε. Η Αλεξάνδρα – Ρίτα Σοβατζόγλου είχε αλλάξει κλειδαριές. Τότε ήταν που είπε σε αυτόν και την ετεροθαλή αδελφή του, «Τι ψάχνετε; Ό,τι και να ψάχνετε δεν θα βρείτε απολύτως τίποτα. Δεν το ξέρετε; Ο πατέρας σας πέθανε φτωχός αφήνοντας πίσω του μόνο χρέη».

Ο Φίλιππος ο οποίος έχει σπουδάσει ναυτιλιακά στην Αμερική προοριζόταν από τον πατέρα του ως διάδοχος στις εταιρείες. Ο Βγενόπουλος διέθετε σύμφωνα με το δημοσίευμα, το 50% της ναυτιλιακής Bariba την οποία προόριζε για τον Φίλιππο. Ο 22χρονος μέσω εξώδικης διαμαρτυρίας, ζητά να ενημερωθεί από την Σουβατζόγλου για τα περιουσιακά στοιχεία του πατέρα του.

Ο 22χρονος έχει κάθε δικαίωμα να ενημερωθεί για την περιουσία ή ακόμα και για τα χρέη του αποθανόντα πατέρα του. Στο ίδιο μήκος κύματος και η ετεροθαλής αδελφή του Μελίνα, που ζητεί επίσης ενημέρωση μέσω του δικηγόρου της.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa