Παρασκηνιακά

Ο Τάκης Ζαχαράτος ως … Νίκος Χαρδαλιάς

Ο Τάκης Ζαχαράτος είναι πραγματικά ταλαντούχος στις μεταμφιέσεις και δεν αρκείται μόνο στα λαμπερά πρόσωπα της σόουμπιζ. Έτσι έγινε και τώρα με αφορμή τη μεγάλη δημοφιλία του Νίκου Χαρδαλιά.

Ο Τάκης Ζαχαράτος φαίνεται πως παρακολουθούσε ανελλιπώς τον Νίκο Χαρδαλιά, με αποτέλεσμα να έχει πραγματικά “ξεσηκώσει” όλες τις εκφράσεις, τον τρόπο ομιλίας, και το ύφος του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας.

Με τη απαραίτητη υπερβολή στην μίμησή του, για να είναι ακόμη πιο απολαυστικός, ο Τάκης Ζαχαράτος υποδύεται τον σκληρό Νίκο Χαρδαλιά, και πραγματικά χρειάζονται κάποια δευτερόλεπτα για να συνειδητοποιήσουμε ότι πρόκειται για μίμηση.

Το σχετικό βίντεο ανέβασε o Τάκης Ζαχαράτος όπου έγραψε στην ανάρτησή του: «Καλησπέρα σας από την πολιτική προστασία και το sex symbol… Θα μας λείψεις @nickhardgr από την τηλεόραση αλλά θα σε βλέπουμε κάθε βράδυ στο ωραιότερο καλοκαιρινό θέατρο της Αθήνας @toalsos … Σας περιμένουμε για 20 ζαχαρένιες καλοκαιρινές βραδιές από αρχές Ιουλίου με μπόλικη δόση απολυμαντικού γέλιου».

View this post on Instagram

Καλήσπερα σας από την πολιτική προστασία και το sex symbol… Θα μας λείψεις @nickhardgr από την τηλεόραση αλλά θα σε βλέπουμε κάθε βράδυ στο ωραιότερο καλοκαιρινό θέατρο της Αθήνας @toalsos … Σας περιμένουμε για 20 ζαχαρένιες καλοκαιρινές βραδιές από αρχές Ιουλίου με μπόλικη δόση απολυμαντικού γέλιου …. Special thanks @achilleas_charitos @geolyc @nikolaidi_filitsa #toalsos #xardalias #summer2020 #summerinathens #summerinthecity #comedy #staypositive #staysafe #theater @eltorou @eugenia_peroukes

A post shared by Takis Zaxaratos (@takiszacharatos) on

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa