Πολιτική

Ο Φίλης μηδενίζει το κοντέρ «καρφώνει» Τασία και υμνεί Βενιζέλο!

Την πεποίθησή του ότι «μπορούμε να μηδενίσουμε το κοντέρ με τα βαριά όπλα του απολογισμού ενός τεράστιου έργου σε πολλούς τομείς και κυρίως με το πρόγραμμά μας και το στρατηγικό μας σχέδιο για την οριστική έξοδο από την κρίση», καταθέτει ο Νίκος Φίλης, μέσω συνέντευξης του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο βουλευτής Α’ Αθήνας και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ επέκρινε έμμεσα  την Τασία Χριστοδουλοπούλου αφού χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά την υπόθεση απόσπασης και μετάταξης της κόρης της αναφέρει χαρακτηριστικά «Ο ΣΥΡΙΖΑ διαμορφώνει μια άμεση διαδραστική σχέση με το εκλογικό σώμα και όχι σχέσεις απόστασης, αλαζονείας ή αφ’ υψηλού «καθοδήγησης» συνοδευόμενες από συμπεριφορές που δεν απηχούν το ύφος μιας αριστερής διακυβέρνησης. Και τέτοιες συμπεριφορές -κακά τα ψέματα- υπήρξαν και προκάλεσαν».

Την ίδια ώρα ο  πρώην υπουργός έχει καλά λόγια για τον Ευάγγελο Βενιζέλο παρά την οξύτητα και την αντιπαλότητα που χαρακτήρισε τις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, αφού χαρακτηρίζει «κλάσεις πιο ικανό από τη Φώφη Γεννηματά» τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και ακατανόητη την «εκπαραθύρωση» του όπως λέει από το ΚΙΝΑΛ, το οποίο ωστόσο –κατά το Νίκο Φίλη- παραμένει στη γραμμή Βενιζέλου. Θυμίζει μάλιστα ότι στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του στη Βουλή τον χειροκρότησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και όχι του ΚΙΝΑΛ.

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa