Παρασκηνιακά

Ο χρεοκοπημένος δεν κινδυνεύει να χρεοκοπήσει!

Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από χρεοκοπία, γιατί απλά έχει ήδη χρεοκοπήσει.

Κινδυνεύουμε μόνο από την άρνηση των συντελεστών της ήδη επελθείσας χρεοκοπίας, να αναλάβουν ο καθένας της ευθύνες του και να καταγράψει τις ζημιές του.

Ο Ελληνικός Λαός το έπραξε, πληρώνοντας το κόστος της χρεοκοπίας με το βαρύ τίμημα της φτωχοποίησής του.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να κάνουν την Υπέρβαση (sic!) και οι υπόλοιποι και να συνειδητοποιήσουν ότι 3.000.000 υποαπασχολούμενοι και υποαμοιβόμενοι φορολογούμενοι δεν μπορούν να συντηρήσουν άλλα 8.000.000 πολίτες, αφού δεν μπορούν καλά-καλά να συντηρήσουν ούτε ακόμη τον ίδιο τον εαυτό τους.

Και το δημογραφικό πρόβλημα του 2060, που θα κάνει το σήμερα να φαντάζει παράδεισος, δεν πρόκειται να λυθεί με τα ανθρωπιστικά πειράματα του μεταναστευτικού. Γιατί αυτά, μέχρι τότε, θα έχουν φέρει στην εξουσία των κρατών-μελών της ΕΕ όλους τους νέους, επίδοξους μικρούς Αδόλφους, οπότε η χρεοκοπία θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα απασχολεί την Ευρώπη, που τότε θα κολυμπάει στο αίμα νέων πολέμων : Εμφυλίων, θρησκευτικών, εθνικιστικών και ολοκληρωτικών.

Keep Calm λοιπόν με την χρεοκοπία, αφού ο χρεοκοπημένος δεν κινδυνεύει να χρεοκοπήσει. Κινδυνεύει μόνο να μην συνειδητοποιήσει την χρεοκοπία του και να την διαχειριστεί κατά τα γιατροσόφια των Μνημονίων, σύμφωνα με τα οποία, οι Έλληνες, αν μείνουμε νηστικοί, δεν θα πεθάνουμε, αλλά θα κατορθώσουμε να κάνουμε βιώσιμο το χρέος και την μαύρη τρύπα της εθνικής μας οικονομίας.

Τα 2,1 Τρις …..

Ο γάιδαρος του Χότζα ήταν σίγουρα Έλληνας και ο Χότζας τροϊκανός !!!

Καλά ξυπνητούρια …….

Πηγή: kinima-ypervasi.gr

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa