Παρασκηνιακά Πολιτική

Ο «e – Αλέξης» θα απαντήσει σε ερωτήσεις των μελών του iSYRIZA

Μια νέα λειτουργία της διαδικτυακής πλατφόρμας iSyriza, το iAsk&Watch, μέσω του οποίου θα απαντώνται ερωτήσεις των μελών της πλατφόρμας, εγκαινίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων των μελών της πλατφόρμας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, έχει ήδη ενεργοποιηθεί, ενώ θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την Πέμπτη, στις 23.59 τα μεσάνυχτα. Κατόπιν, και σύμφωνα με τη διαδικασία, θα τεθούν σε ψηφοφορία οι ερωτήσεις ώστε να επιλεγούν, από τα μέλη, αυτές που θα απαντηθούν. Το πρώτο iAsk&Watch θα κλείσει με την ανάρτηση των απαντήσεων σε μορφή video από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να συμμετέχουν στη νέα αυτή λειτουργία κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της κοινοβουλευτικής του ομάδας, ενώ σύντομα θα ενεργοποιηθούν ακόμα περισσότερα εργαλεία διαβούλευσης, συμμετοχής και διαλόγου.

«Η πλατφόρμα iSyriza παίρνει ζωή και ετοιμάζεται να αλλάξει ριζικά τον τρόπο και την ποιότητα της συμμετοχής των μελών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ στην παραγωγή πολιτικής και προγραμματικών προτάσεων για το παρόν και το μέλλον της χώρας. Υπενθυμίζεται ότι δυνατότητα συμμετοχής στα νέα εργαλεία και λειτουργίες έχουν μόνο όσοι είναι εγγεγραμμένοι στην πλατφόρμα», αναφέρει η ανακοίνωση.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER