Κοινωνία

Πέτρος Φιλιππίδης: Τα κακουργήματα για τα οποία διώκεται

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει η ανάκριση με κατηγορούμενο τον γνωστό ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος διώκεται για τα κακουργήματα του βιασμού και της απόπειρας βιασμού. Ο ηθοποιός αρνείται τις κατηγορίες και στο υπόμνημά του στρέφεται κατά των γυναικών που τον κατήγγειλαν.

Όπως αναφέρει το ΑΝΤ1, οι τρεις γυναίκες που έχουν καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη στον εισαγγελέα για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού έχουν δηλώσει ήδη παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας και αναμένουν την κλήση από τον ανακριτή ώστα να καταθέσουν εκ νέου για όσα υποστηρίζουν ότι υπέστησαν από τον ηθόποιο.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης στο πολυσέλιδο υπόμνημα που απέστειλε στην εισαγγελία αρνείται ότι προέβη σε σεξουαλικές επιθέσεις και κάνει λόγο για αντιφάσεις και αυτοαναιρέσεις στις καταγγελίες των γυναικών. «Ουδέποτε προέβην σε ουδεμίαν πράξη η οποία να συνιστά κάποιο εκ των ανωτέρω αναφερόμενων αδικημάτων. Εκφράζω τον βαθύτατο σεβασμό μου στη γυναίκα και στη γενετήσια ελευθερία».

Ο δημοφιλής ηθοποιός υποστηρίζει ότι η γυναίκα που τον κατήγγειλε για βιασμό το 2018 είχε εμμονή μαζί του και προσπαθούσε να τον προσεγγίσει ερωτικά. «Είχε εμμονή μαζί μου και ήταν πάντα άκρως διαχυτική. Εκείνη μου τηλεφωνούσε συνεχώς και επίμονα, ακόμη και σε περίοδο καλοκαιρινών διακοπών που βρισκόμουν μαζί με την οικογένειά μου, κάτι το οποίο έφερνε σε δύσκολη θέση τόσο εμένα όσο και τη σύζυγό μου. Με καλούσε στο τηλέφωνο ακατάλληλες ώρες με επιμονή μέχρι να της απαντήσω ‘θέλοντας απλώς να με ακούσει’».

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER