Πολιτική

Πέτσας για πλαίσιο λειτουργίας της εστίασης: Τι προανήγγειλε

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας  εξέφρασε σήμερα τον προβληματισμό που προκύπτει και στην κυβέρνηση για όσους έχουν εμβολιαστεί “γιατί δεν μπορούν να πάρουν στα χέρια τους ξανά ένα μέρος της κανονικότητάς τους όπως είναι η διασκέδαση, και οι επαγγελματίες που έχουν επενδύσει για να ανοίξουν ξανά τα μαγαζιά τους όλο αυτό το χρονικό διάστημα να μην μπορούν να το σχεδιάσουν αυτό το πλάνο”.

Μιλώντας στο Open ο κ. Πέτσας, τόνισε ότι το ζήτημα της διάκρισης των καταστημάτων σε μικτούς και αμιγείς χώρους θα συζητηθεί και τις επόμενες ημέρες, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες περί επανεξέτασης του πλαισίου για τη λειτουργία της εστίασης που είχε ανακοινωθεί για τις 15 Ιουλίου.

Αναφερόμενος στα κορωνοπάρτι, ο κ. Πέτσας τόνισε πως είναι πολύ δύσκολο να ελεγχθούν δεδομένου ότι γίνονται σε ιδιωτικούς χώρους.

Όσον αφοράς τις διαπεριφερειακές μετακινήσεις στην εσωτερική χώρα ο κ. Πέτσας είπε ότι αναμένονται τα αποτελέσματα από τον εμβολιασμό, αλλά και τα αποτελέσματα που έχουν τα περισσότερα tests για την πρόσβαση στα νησιά. «Αναλόγως αν χρειαστεί να προσαρμόσουμε την στρατηγική μας, θα το κάνουμε», τόνισε.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER