Οικονομία

«Παίζει» σοβαρά το σενάριο να δοθεί παράταση στις 120 δόσεις

Πολύ πιθανό είναι το σενάριο να δοθεί, από το υπουργείο Οικονομικών, παράταση στην προθεσμία υποβολής των φολορολικών δηλώσεων, καθώς και της προθεσμίας ένταξης στη ρύθμιση των 120 δόσεων.

Το σενάριο αυτό είναι υπό συζήτηση στο υπουργείο, χωρίς ωστόσο να έχουν παρθεί κάποιες αποφάσεις. Το μέχρι τώρα δεδομένο είναι πως η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις, λήγει στις 30 Ιουνίου, ενώ δύο ημέρες πριν (28 Ιουνίου), λήγει η προθεσμία για την ένταξη στην ρύθμιση των 120 δόσεων.

Η παράταση, σημαίνει πρακτικά, πως όσοι καθυστερήσουν ως τότε να υποβάλουν αιτήσεις, θα μπορούν να το κάνουν και μέσα στον Ιούλιο. Εξετάζεται μάλιστα το ενδεχόμενο, οι ημερομηνίες να κρατήσουν και μετά τις βουλευτικές εκλογές στις 7 Ιουλίου, αν τελικά οριστούν τότε (όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος).

Ήδη πάντως αρκετές χιλιάδες πολιτών, έχουν συμπληρώσει την φόρμα αίτησης, στην πλατφόρμα του υπουργείου. Η εικόνα θα γίνει πιο ξεκάθαρη από το υπουργείο τις επόμενες ημέρες, όταν και αναμένεται να ανακοινωθούν οι σχετικές παρατάσεις.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa