Κοινωνία

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 52 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Ιανουάριο

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Τον Ιανουάριο του 2018, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 52 εκατομμύρια ευρώ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 5 Φεβρουαρίου, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στα Τρίκαλα,επέλεξε το «Τελικό Αποτέλεσμα»σε 8 αγώνες από τηνPremierLeague, την Championship, τη SuperLeague,την πρώτη  κατηγορία της Γερμανίας και της Ιταλίας και κέρδισε 43.707,73 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, ένας παίκτης κέρδισε 4.246 ευρώ στο Τρικάστ του Ιπποδρόμου Λευκωσίας. Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, στο Σκορ 6 των Ελληνικών Ιπποδρομιών, η απόδοση στο ευρώ ήταν 36.339 ευρώ και στο Σκορ 4 η απόδοση στο ευρώ ήταν 2.171 ευρώ. Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, στο Σκορ 4 του Ιπποδρόμου Λευκωσίας, ένας παίκτης κέρδισε 1.059 ευρώ.

Επιπλέον κέρδη από το Πάμε Στοίχημα με το SuperΠαρολί

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα κέρδη τους με τα SuperΠαρολί, τα οποία είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα με συγκεκριμένη απόδοση. Σημαντικό πλεονέκτημά τους είναι ότι διατηρούν τις αποδόσεις αυτές αμετάβλητες.

ΤοΠάμε Στοίχημα προσφέρειτρία SuperΠαρολί,το Σάββατο 10 Φεβρουαρίουκαι την Κυριακή 11Φεβρουαρίου. Το Σάββατο, το πρώτο SuperΠαρολί περιλαμβάνει τα Over3,5 γκολ στους αγώνες Τουλούζ-Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Σίτι-Λέστερ και Νάπολι-Λάτσιο, ενώ το δεύτερο έχει τις νίκες της Μπάγερν, της Μονακό και της Ρεάλ Μαδρίτης. Την Κυριακή, το SuperΠαρολί περιλαμβάνει τις νίκες της Ίντερ, της Λίβερπουλ και του Ολυμπιακού.

Επιπλέον κέρδη μοίρασε,την προηγούμενη εβδομάδα, το SuperΠαρολί της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου, με τις νίκες της Μάντσεστερ Σίτι, της Μονακό και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa