Πολιτική

Παράδοση και παραλαβή στο υπουργείο Οικονομικών με χαμόγελα (ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης και παραλαβή του υπουργείου Οικονομικών με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να αστειεύεται και να βγάζει απών τον συνεργάτη του Γιώργο Χουλιαράκη, ο οποίος στεκόταν δίπλα του.

Ο κ. Σταϊκούρας με την σειρά του όταν παρέλαβε το υπουργείο δήλωσε:

«Ευχαριστώ για την υποδοχή και την ενημέρωση τον κ. Τσακαλώτο. Παρότι η Οικονομία κάνει χαμηλές πτήσεις, τα αληθινά προβλήματα και οι βόμβες με το αναμμένο φυτίλι είναι υπαρκτές, δεν θα μηδενίσω το έργο των προκατόχων μου.

Δεν ωφελεί τη χώρα και τους πολίτες. Θα κρατήσουμε τα όποια θετικά έγιναν και θα οικοδομήσουμε σ΄αυτά. Θα διορθώσουμε σφάλματα και παραλείψεις και θα επιδιώξουμε συναινέσεις. Θα αξιοποιήσουμε το πλούσιο ανθρώπινο δυναμικό του υπουργείου, πέρα και πάνω από ιδεολογικές αφετηρίες, τους καλώ να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Εμείς με τη στρατηγική και τις πολιτικές μας θα επιδιώξουμε να περιορίσουμε τις αβεβαιότητες, να προσελκύσουμε επενδύσεις, να δημιουργήσουμε πολλές και καλές δουλειές. Θα προχωρήσουμε στην ελάφρυνση της φορολογικής επιβάρυνσης. Σταθερή στόχευση αποτελεί η κοινωνική συνοχή.

Ζητώ απόλυτη συνοχή, ταχύτητα, σεμνότητα και αποφασιστικότητα. Να συμβάλλουμε στην ισχυροποίηση της Οικονομίας για την ισχυρή και αξιοπρεπή Ελλάδα.»

 

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER


Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa