Περιφέρειες - Δήμοι

Παρέμβαση Δημητριάδη για την επισκευή του λιμανιού στα Ψαρά – Η ευχαριστήρια ανάρτηση του Δημάρχου

Με μήνυμά του στο Facebook o δήμαρχος Ψαρών, Κώστας Βρατσάνος ευχαρίστησε τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, για τις άμεσες ενέργειες έγκρισης χρηματοδότησης για τα έργα επισκευής του νησιού.

Ακολουθεί ηανάρτηση του δημάρχου Ψαρών

Με παρέμβαση του πρωθυπουργικού γραφείου και με ενέργειες προσωπικά του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού κυρίου Γρηγόρη Δημητριάδη εγκρίθηκε σε χρόνο ρεκόρ- μόλις δύο εβδομάδων- η χρηματοδότηση με το ποσό των 119.000 ευρώ του επιτακτικού έργου της επισκευής της ανωδομής του λιμένα του νησιού μας.

Άμεσα προχωρά η ανάθεση και μετά το Πάσχα ξεκινούν οι επισκευαστικές εργασίες, προκειμένου το συντομότερο δυνατό να αποκατασταθεί η ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού μας με Πειραιά, Οινούσσες, Χίο και Μυτιλήνη, ενόψει μάλιστα της θερινής περιόδου.
Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη, τον Υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη και τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη για την άμεση παρέμβαση και καθοριστική συμβολή τους στην επίλυση ενός ζητήματος ζωτικής σημασίας για το νησί μας.

Με παρέμβαση του πρωθυπουργικού γραφείου και με ενέργειες προσωπικά του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού κυρίου…

Δημοσιεύτηκε από Κώστας Βρατσάνος στις Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa