Πολιτική

Παραίτηση «βόμβα» στην Ένωση Κεντρώων

Βουλή Κουίζ

Την παραίτηση του γνωστοποίησε μέσω επιστολής στον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση και στον Πρόεδρο του κόμματος, Βασίλη Λεβέντη, ο γενικός γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Σαρίδης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην επιστολή του, ο κ. Σαρίδης παραιτείται λόγω της συμπεριφοράς του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Δημήτρη Καβαδέλλα. Ο κ. Καβαδέλλας είχε προκαλέσει σάλο με τις αντιδράσεις του, επειδή του είχε ζητηθεί να πληρώσει εισιτήριο για την είσοδό του στη ΔΕΘ ενώ είχε λάβει πρόσκληση, αλλά για άλλη μέρα.

Ολόκληρη η επιστολή:

«Με αφορμή το θλιβερό περιστατικό που έλαβε χώρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, θα ήθελα να εκφράσω τη βαθύτατη λύπη μου για τη συμπεριφορά του συναδέλφου βουλευτή κύριου Δημήτρη Καβαδέλλα, για το περιεχόμενο της επιστολής που σας απέστειλε, τις σχετικές δημόσιες εμφανίσεις του, αλλά και τα όσα ανέφερε κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.

Δυστυχώς, κύριε πρόεδρε, οι προαναφερθείσες ενέργειες του συναδέλφου, οι οποίες έγιναν ενώ κατείχα τη θέση του γραμματέως στην κοινοβουλευτική ομάδα της Ένωσης Κεντρώων, παρόλο που δεν έπληξαν το κοινοβούλιο εν γένει, φοβάμαι ότι θα στιγματίζουν τη βουλευτική ιδιότητα στα μάτια μερίδας της κοινής γνώμης.

Ελπίζω, κύριε πρόεδρε, πως με την ενέργειά μου αυτή συμβάλλω στην προστασία του κοινοβουλευτισμού στη χώρα μας, σε μια περίοδο πολλαπλών προκλήσεων για το μέλος της Δημοκρατίας μας»,αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σαρίδης στην επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa
Karfitsa