Κοινωνία

Παραδόθηκε ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε τον 15χρονο μαθητή

Σχεδόν μία εβδομάδα πέρασε από το φρικτό δυστύχημα που είχε 15χρονος μαθητής στη Θουρία, κοντά στην Καλαμάτα. Ο οδηγός του οχήματος που παρέσυρε τον μαθητή και είχε τραπεί σε φυγή μετά το δυστύχημα, παραδόθηκε στην Αστυνομία.

Οι Αρχές είχαν καταφέρει να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του οδηγού, έναν 25χρονο Ρομά, ο οποίος δεν διαθέτει δίπλωμα οδήγησης. Θυμίζουμε ότι ο 28χρονος αδερφός του μία ώρα μετά το δυστύχημα εμφανίστηκε στην αστυνομία λέγοντας ότι ο ίδιος ήταν αυτός που οδηγούσε το αμάξι, θέλοντας να καλύψει τον αδερφό του.

Οι άνδρες της Τροχαίας Καλαμάτας διαπίστωσαν κενά στην ιστορία του 28χρονου με αποτέλεσμα ο ίδιος τα πιεστεί και να ομολογήσει την αλήθεια.

Σε βάρος του 25χρονου οδηγού έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, εγκατάλειψη και οδήγηση χωρίς δίπλωμα, η οποία έχει προωθηθεί στην Εισαγγελέα Καλαμάτας.

Τον 15χρονο μαθητή τον παρέσυρε λίγα χιλιόμετρα έξω από την Καλαμάτα, καθώς το παιδί γυρνούσε σπίτι του μετά το σχολείο. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa