Παρασκηνιακά

Παραιτήθηκε ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης

ΟΝΝΕΔ

Την άμεση παραίτηση του διευθυντή της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης Εμμανουήλ Κούλα ζήτησε το κόμμα της ΝΔ  μετά τη σεξιστική τοποθέτησή του κατά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Σίας Αναγνωστοπούλου που προκάλεσαν σωρεία αντιδράσεων.

Όπως ανακοίνωσε σε ανάρτησή του στο Faceboοκ o πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος, ο κ. Κούλας υπέβαλε παραίτηση η οποία έγινε ήδη δεκτή.

«Σεξιστικές και ρατσιστικές απόψεις, δεν βρίσκουν σύμφωνη την Οργάνωση, ούτε χωράνε στην ΟΝΝΕΔ. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε απέναντι σε τέτοιου είδους θέσεις. Ως εκ τούτου η παραίτηση του συγκεκριμένου στελέχους της ΟΝΝΕΔέγινε ήδη δεκτή», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Δέρβος στο Facebook.

Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητήσει την παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη  «Ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να σχολιάσει ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔΘεσσαλονίκης, Εμμανουήλ Κούλας, τα όσα είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, για τον Γερούν Ντάισελμπλουμ είναι χυδαίος και αποκρουστικός» τονίζει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την ανάρτηση που έκανε ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ στο twitter για την κ. Αναγνωστοπούλου.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa