Εκλογές 2019 Πολιτική

Παραιτήθηκε ο Πέτρος Κόκκαλης από τον συνδυασμό Μώραλη!

Ο Πέτρος Κόκκαλης με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε πως παραιτείται από τον συνδυασμό «Πειραιά Νικητή».

Να υπενθυμίσουμε πως ο Γιάννης Μώραλης τον είχε καλέσει να παραιτηθεί, εφόσον ισχύουν τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να κατέρχεται ως υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Κόκκαλη:

«Το γεγονός ότι ο ‘Πειραιάς Νικητής’, παρά το έργο της Δημοτικής Αρχής, πέντε χρόνια μετά την ίδρυσή του δεν διαθέτει κανένα συλλογικό όργανο το οποίο να αποφασίζει αν θα ζητήσει τη παραίτηση μελών του, εξηγεί στο ακέραιο την ειλημμένη απόφασή μου να μην είμαι υποψήφιος μαζί του στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Προς κάθε ενδιαφερόμενο, παραιτούμαι άμεσα από το συνδυασμό «Πειραιά Νικητή» αφού μου το ζητά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μου επιβάλει τους όρους με τους οποίους θα διεκδικήσω την όποια συμμετοχή μου στα κοινά.

Ως Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Κλιματικής Αλλαγής, ασκώ τις αρμοδιότητες που μου έχει αναθέσει ο Δήμαρχος Πειραιά από το 2014 και είναι δική του απόφαση να μου τις αφαιρέσει, εφόσον κρίνει ότι δεν τις ασκώ επαρκώς ή για οποιοδήποτε λόγο επιθυμεί ή ακόμη και προς απάντηση δημοσιευμάτων οικείων μέσων».

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER