Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Ο Τόσκας έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί

«Πόντιο Πιλάτο» χαρακτηρίζει ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα με αφορμή τα όσα δήλωσε περί κενών ασφαλείας μετά τη σημερινή επίσκεψή του στον Λουκά Παπαδήμο ο οποίος νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό.

«Αντί για ευχολόγια και αφού δε μπορεί να κάνει κάτι, θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Παύλος Χρηστίδης.

Ολόκληρη η δήλωση του Παύλου Χρηστίδη έχει ως εξής:

Σήμερα, o κ Τόσκας εμφανίστηκε ως Πόντιος Πιλάτος, μιλώντας για «κενά» που επιτρέπουν την δράση των τρομοκρατών. Αντί για ευχολόγια και αφού δε μπορεί να κάνει κάτι, θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει έγκαιρα επισημάνει την ανάγκη προστασίας στόχων από την δράση της νέας τρομοκρατίας και των μεθόδων που χρησιμοποιεί. Θυμίζουμε ότι μόνο το 2017 έχουν γίνει 22 επιθέσεις εναντίον των γραφείων του ΠΑΣΟΚ. Η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει ασφαλής χώρα και αυτό απαιτεί την εγρήγορση όλων των πολιτών, των πολιτικών κομμάτων, των εμπλεκομένων φορέων.

Γι’ αυτό το λόγο, πρέπει άμεσα να συγκληθεί η Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης σχετικά με τα ζητήματα λειτουργίας και ασφάλειας της Αθήνας, όπως έχει ήδη ζητήσει η κοινοβουλευτική ομάδα της Συμπαράταξης. Μόνο Ενωμένοι οι Έλληνες θα υπερασπιστούμε την Δημοκρατία.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa