Κοινωνία

Πατέρας Ελένης: «Πόσα άλλα κοριτσάκια μπορεί να έχουν βρεθεί στην ίδια θέση;»

Μετά τα καινούργια σοκαριστικά στοιχεία, τα οποία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τον 19χρονο Αλβανό, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε και σε άλλο βιασμό μετά την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, ο πατέρας του θύματος θεωρεί ότι επιβεβαιώθηκε.

Ο κύριος Τοπαλούδης ανέφερε χαρακτηριστικά στο Newsit.gr:

«Τι να σχολιάσω; Αν έκανε αυτό που έκανε μετά την αποτρόπαιη δολοφονία της κόρης μου, τι έκανε τόσα χρόνια πριν και ποιος τον συγκάλυπτε; Και το πιο αποτρόπαιο είναι ότι το κορίτσι είναι με ειδικές ανάγκες. Και πόσα άλλα κοριτσάκια μπορεί να έχουν βρεθεί στην ίδια θέση; Εγώ έχω μιλήσει για κύκλωμα.

Τι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια και αυτός και κάποιοι άλλοι αλήτες εκεί; Πιθανόν, ο ένας να χρηματοδοτούσε τους άλλους, να είχαν και ναρκωτικά… και όλα αυτά σε βάρος κοριτσιών που πήγαιναν εκεί για να σπουδάσουν ή να δουλέψουν. Το είχα πει ότι θα την πατούσε και κάποιο άλλο κορίτσι, το περιστατικό, δυστυχώς, επιβεβαιώνει όσα είχα πει»

Από την άλλη μεριά ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας σχολίασε:

«Θέλω να εκφράσω μόνο μια απορία. Αυτές οι αποκαλύψεις, ξαφνικά, εγκληματικών πράξεων, επιλεκτικά, βεβαίως, κατά του ενός εκ των κατηγορουμένων, όπως και οι διαρροές, προηγουμένως, έγιναν επιλεκτικά, εις βάρος του ενός εκ των κατηγορουμένων, δεν ήταν δυνατόν να έχουν γίνει λίγο πριν αυτοί οι δύο κατηγορούμενοι αφαιρέσουν με αυτόν τον εντελώς απάνθρωπο τρόπο τη ζωή της κοπέλας αυτής και οδηγήσουν στην απελπισία την οικογένεια την οποία εκπροσωπώ;

Γιατί ξαφνικά βλέπω επιλεκτικές διαρροές, ξαφνικά βλέπω αποκαλύψεις και μου κάνει εντύπωση που αυτά δεν έγιναν λίγο πριν, το χρόνο που έγιναν οι πράξεις. Με πολύ σκεπτικισμό παρακολουθώ ορισμένες, θα έλεγα εξελίξεις, που εγώ θέλω να τις βλέπω και από τις δύο όψεις. Από τη μια μεριά, αν είναι αλήθεια, είναι σημαντικό γιατί αναδεικνύουν την προσωπικότητα ενός εκ των κατηγορουμένων, από την άλλη, δημιουργούν σκεπτικισμό στον τρόπο που αντιλαμβάνομαι εγώ την υπόθεση. Γιατί, μου φαίνεται, ότι κάποιοι προσπαθούν να κάνουν μια αγιογραφία εις βάρος ενός εκ των κατηγορουμένων».

Πηγή: Newsit.gr

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa