Εκλογές 2019 Περιφέρειες - Δήμοι

Πατούλης: Η κ. Δούρου πρέπει να δώσει εξηγήσεις για το έργο Ελευσίνα – Υλίκη

Άμεση ήταν η απάντηση του Γιώργου Πατούλη στην Ρένα Δούρου, η οποία αναφέρθηκε στις εξαγγελίες του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη για το έργο Ελευσίνα-Υλίκη και είπε ότι υλοποιείται από την περιφέρεια. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο θεσμικός ρόλος της κας Δούρου την υποχρεώνει να δώσει εξηγήσεις στους πολίτες της Αττικής μεταξύ άλλων και για ποιο λόγο δεν έχει ολοκληρωθεί τα 4,5 αυτά χρόνια, το σύνολο του οδικού έργου Ελευσίνα – Υλίκη (όπως η ίδια παραδέχθηκε στην ανακοίνωσή της, αφού εκκρεμεί η ολοκλήρωση του τμήματος από το 17ο ως το 43ο χιλιόμετρο)… Αντί όμως για εξηγήσεις, επιτίθεται με δημόσια ανακοίνωσή της στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, γιατί συμπεριέλαβε στο κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματός του, την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου».

Τέλος ο κ. Πατούλης ανέφερε: «Η απερχόμενη περιφερειάρχης λειτουργεί για μια ακόμη φορά ως κομματικό φερέφωνο, κι όχι ως περιφερειάρχης όλων των πολιτών της Αττικής. Στην Αττική αξίζει μια νέα αρχή. Μια νέα, ικανή κι αποτελεσματική διοίκηση, που θα υλοποιήσει τα έργα εκείνα που θα κάνουν τη ζωή όλων μας , καλύτερη. Χρειάζεται μια νέα Διοίκηση που θα μπορεί να κάνει έργο».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa