Πολιτική

Παυλόπουλος: Η γενναιότητα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών δείχνει την υπεροχή της Ελλάδας

Κουκλατζής Μητρετόδης

Με τον πατέρα του ενός εκ των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που βρίσκονται υπό κράτηση στις φυλακές Αδριανούπολης επικοινώνησε τηλεφωνικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο κ. Παυλόπουλος μίλησε με τον κ. Νίκο Μητρετώδη, πατέρα του Ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη ο οποίος μαζί με τον Λοχία, Δημήτρη Κούκλατζη βρίσκονται κλεισμένοι για 36η μέρα στις φυλακές. Κατά τη συνομιλία τους, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε να μεταφέρει στους δύο στρατιωτικούς τις ευχές του για Καλή Ανάσταση, τόσο κυριολεκτικά, όσο και μεταφορικά.

Πηγές της Προεδρίας της Δημοκρατίας ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι ο κ. Παυλόπουλος τόνισε στον κ. Μητρετώδη ότι η γενναιότητα και το ήθος των δύο στρατιωτικών αποδεικνύουν την τεράστια υπεροχή της Ελλάδας σε επίπεδο Ιστορίας, Πολιτισμού και Δημοκρατίας.

Νωρίτερα, οι γονείς των δύο στρατιωτικών συνάντησαν τα παιδιά τους στις φυλακές Αδριανούπολης. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο, λόγω και των ημερών του Πάσχα.

Για πρώτη φορά, οι γονείς είδαν τα παιδιά τους χωρίς το διαχωριστικό τζάμι, μια δυνατότητα που δίνεται από τον κανονισμό των φυλακών μια φορά το μήνα.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa