Πολιτική

Πλήρης επιβεβαίωση του «Π» – «Κλείδωσε» η υποψηφιότητα Πατούλη!

Τέσσερα πρόσωπα που προέρχονται από την αυτοδιοίκηση θα διεκδικήσουν τις περιφέρειες Αττικής, Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας και Δυτικής Ελλάδας με τη στήριξη της ΝΔ.

Σύμφωνα με πηγές της Πειραιώς σήμερα το πρωί «κλείδωσαν» οι εξής υποψηφιότητες:

O Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης θα είναι , όπως είχε γράψει από χθες το paraskhnio.gr, ο αντίπαλος της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής.

Ο επί τρεις θητείες Δήμαρχος Καλαμάτας και επί σειρά ετών πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου Παναγιώτης Νίκας θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου απέναντι στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Δέδε και τον νυν περιφερειάρχη Π. Τατούλη.

Επίσης σήμερα το πρωί στην Πειραιώς κλείδωσαν ως υποψήφιοι περιφερειάρχες και δύο νέα αυτοδιοικητικά στελέχη. Πρόκειται για τον 34χρονο αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας Φάνη Σπανό ο οποίος θα διεκδικήσει την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας απέναντι στον εκλεκτό της Κουμουνδούρου Μανώλη Αναγνωστάκη και τον 38χρονο περιφερειακό σύμβουλο Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη που θα αναμετρηθεί με τον Απόστολο Κατσιφάρα τον οποίο στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις αρχές της εβδομάδας από την Αρτα στήριξε όλους τους εν ενεργεία περιφερειάρχες, οι οποίοι είχαν κερδίσει στις προηγούμενες εκλογές και είχαν υποστηριχθεί από την ΝΔ.

Πρόκειται για τους:

-Απόστολο Τζιτζικώστα στην Κεντρική Μακεδονία,

-Χρήστο Μέτιο στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη Μακεδονία,

-Κώστα Αγοραστό στη Θεσσαλία

-Αλέξανδρο Καχριμάνη στην Ήπειρο,

-Γιώργο Χατζημάρκο στο Νότιο Αιγαίο,

-Χριστιάνα Καλογήρου στο Βόρειο Αιγαίο

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa