Αθλητικά

Ποδοσφαιριστής πέθανε στο γήπεδο αφού ήπιε παγωμένο νερό (ΦΩΤΟ)

Ένας 27χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, έχασε τη ζωή του όταν κατανάλωσε παγωμένο νερό αμέσως μετά τον αγώνα. Ο θάνατός του οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς.

Ο Λούντγουιν Φλόρες Νόουλ μετά τη λήξη του αγώνα πήρε ένα μπουκάλι παγωμένο νερό και ήπιε μερικές γουλιές. Ξαφνικά, ο Περουβιανός ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία. Ζήτησε από τους συμπαίκτες του συγγνώμη και αποχώρησε για το σπίτι του. Λίγα λεπτά αργότερα έπεσε νεκρός από ανακοπή καρδιάς.

footballer-heart-attack-water-Ludwin-Florez-Nole-peru-777621.jpg

«Τον πήγα στην κοντινότερη κλινική, αλλά πέθανε πριν προλάβω να φτάσω», σχολίασε η σύζυγος του 27χρονου και περιέγραψε στους δημοσιογράφους τα αίτια του θανάτου, όπως της τα περιέγραψαν οι γιατροί. «Οι γιατροί μου είπαν ότι πέθανε από ανακοπή στην καρδιά του, διότι ήπιε πολύ παγωμένο νερό, ενώ ακόμα το σώμα του ήταν ζεστό από τον αγώνα», είπε.

Φαίνεται πως η απότομη διαφορά θερμοκρασίας, καθώς το σώμα του ήταν ζεστό από τον αγώνα, προκάλεσε σοκ στη λειτουργία της καρδιάς του αθλητή, με αποτέλεσμα να διαφοροποιηθεί ο ρυθμός χτύπων της καρδιάς του και να σταματήσει, κάτι που προκάλεσε και τον θάνατό του.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER