Παρασκηνιακά

Ποια Ελληνίδα βουλευτής παντρεύτηκε στα κρυφά – Όλο το παρασκήνιο!

Σε κλειστό οικογενειακό κύκλο με παρουσία μονάχα λίγων καλών φίλων γνωστή βουλευτής παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της.

Ο λόγος για την Έλενα Ράπτη η οποία παντρεύτηκε χωρίς κανένας να μάθει το παραμικρό. Την αποκάλυψη της έκανε η ίδια δημοσιεύοντας φωτογραφίες του γάμου στο  Instagram.

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου» σημείωσε στη φωτογραφία της με νυφικό, που όπως η ίδια ενημερώνει είναι της Σήλιας Κριθαριώτη.

«Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη» έγραψε χαρακτηριστικά η κ. Ράπτη.

Ο οίκος Celia Kritharioti μοιράζεται τη φωτογραφία της Ελενας Ράπτη και του συζύγου της πλέον με την φράση «Η αγάπη βρίσκεται στην απλότητα και τη διακριτικότητα». Ακόμα ο οίκος αναφέρει και λέει χαρακτηριστικά πως η πρώτη σε σταυρούς στη Βόρεια Ελλάδα κράτησε την ξεχωριστή ημέρα της μακριά από τη δημοσιότητα ώσπου να περάσουν οι διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις. Επομένως εύλογα μπορεί να συμπεράνει κάποιος ότι ο γάμος έγινε πριν τις εκλογές!

Ακόμα από την συγκεκριμένη ανάρτηση πληροφορούμαστε ότι ο γάμος έγινε σε στενό κύκλο και σε απόμερο μοναστήρι, ίσως κάπου στη Βόρεια Ελλάδα. Το μυστήριο που συνεχίζει και υπάρχει είναι η ταυτότητα του γαμπρού και το μόνο που γνωρίζουμε για αυτόν είναι το μικρό του όνομα «Κίμωνας».

 

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa