Εκλογές 2019 Παρασκηνιακά Πολιτική

Ποια πρόσωπα «κλείδωσαν» για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

Οδεύοντας ολοταχώς για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου τα πολιτικά κόμματα έχουν ξεκινήσει την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους, τα οποία θα ανακοινώνονται σταδιακά ενώ αιχμή του δόρατος είναι το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, όπου εκεί τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η ΝΔ κρατάνε μέχρι στιγμής κλειστά τα «χαρτιά» τους.

Σύμφωνα με τον πολιτικό συντάκτη του Open TV Χρήστο Τσιγουρή το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει αλλαγές, καθώς κανένας από τους βουλευτές που εξελέγησαν τον Σεπτέμβριο του 2015 δεν θα είναι στη συγκεκριμένη λίστα. Ο λόγος για τουςΓιάννη Δραγασάκη, Θεανώ Φωτίου, Νίκο Κοτζιά, Τασία Χριστοδουλοπούλου, Κώστα Γαβρόγλου. Ο κ. Δραγασάκης και η κ. Φωτίου διεκδικούν την επανεκλογή τους με σταυρό, ο κ. Κοτζιάς αποχώρησε από την κυβέρνηση και δεν εμφανίζεται «ζεστός» για να είναι υποψήφιος -σύμφωνα με βάσιμες πληροφορίες-, ενώ η κ. Χριστοδουλοπούλου και ο κ. Γαβρόγλου ανακοίνωσαν ότι δεν θα είναι υποψήφιοι.

Σε αυτές τις πέντε θέσεις οι πληροφορίες θέλουν την Έφη Αχτσιόγλου να έχει «κλειδώσει» στην θέση του Επικεφαλής, τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη.

Παράλληλα, υπάρχει ερωτηματικό γύρω από την τοποθέτηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Αποστολάκη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι σε μη εκλόγιμη θέση θα βρίσκεται και ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος χθες βρισκόταν στο πάνελ της παρουσίασης του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER


Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa