Κοινωνία Σε πρώτο πλάνο

Ποιες υποθέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο με τα πλαστά πιστοποιητικά των ψυχιάτρων του Κορυδαλλού!

φυλακές κορυδαλλού

Ο ψυχίατρος των φυλακών Κορυδαλλού που κατηγορείται για τη χορήγηση ψευδών βεβαιώσεων τοξικοεξάρτησης σε κατηγορουμένους, είχε εξετάσει έγκλειστο για το σκάνδαλο της Hellas Power-Energa, με τους αρμόδιους δικαστικούς λειτουργούς και την Αστυνομία να ερευνούν αν είχε χορηγήσει ψευδή βεβαίωση που χρησιμοποιήθηκε για την ευνοϊκότερη νομική του μεταχείριση.

Ο δεύτερος ψυχίατρος-πραγματογνώμονας που κατηγορείται, είχε εξετάσει τον αδίστακτο παιδοκτόνο Στανισλάβ Μπακαρτζίεφ, ο οποίος είχε σκοτώσει και τεμαχίσει την 4χρονη Aννυ, το Πάσχα του 2015, χωρίς προς το παρόν σε αυτή την περίπτωση να υπάρχουν ύποπτες ενδείξεις.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» η ανακρίτρια της υπόθεσης και οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών ερευνούν μία προς μία τις τουλάχιστον 1.200 βεβαιώσεις τοξικοεξάρτησης που είχαν χορηγήσει οι δύο γιατροί σε κατηγορουμένους για υποθέσεις ναρκωτικών.

Από αυτές υπάρχουν υποψίες πως περισσότερες από 300 είναι ψευδείς, κάτι που σημαίνει πως αντίστοιχος είναι και ο αριθμός των κακοδικιών!

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ