Παρασκηνιακά

Ποιοι πρότειναν στην Ντόρα να… μαγειρέψει διαδικτυακά

«Χαμός» με απανωτά πειράγματα στην Ντόρα Μπακογιάννη έγινε σε εκπομπή του ραδιοφώνου του Alpha 98,9. Η υπουργός ήταν καλεσμένη να παρέμβει τηλεφωνικά για τις πολιτικές εξελίξεις και για τον κορωνοϊό, αλλά η συζήτηση πήγε και στις… μαγειρικές της ικανότητες.

Η εκπομπή που την φιλοξένησε ήταν το «Ραντάρ». Ο Δήμος Βερύκιος ξεκίνησε τα πειράγματα ρωτώντας την αν θα φτιάξει κουλουράκια για το Πάσχα με την ίδια να απαντά:

«Μη γελάτε σας παρακαλώ πάρα πολύ γιατί υπάρχει μια εσωτερική οικογενειακή συζήτηση για τις δυνατότητές μου στη μαγειρική. Σας διαβεβαιώ ότι έχω ανοίξει το βιβλίο της μαμάς μου και αρχίζω και μαγειρεύω διάφορες συνταγές και ο άντρας μου ισχυρίζεται ότι τα καταφέρνω καλά».

Τη σκυτάλη στα πειράγματα πήρε ο Τάκης Χατζής, ο οποίος της είπε: «Τι να σας πει ο άντρας σας; Να αποφύγει τη γκρίνια θέλει. Φαντάζεται κανείς να είναι με εσάς μέσα σε ένα σπίτι και να σας κάνει κριτική;».

«Αυτά να τα αφήσετε γιατί έχω αδιάψευστες αποδείξεις, γιατί τις στέλνω φωτογραφία στην κόρη μου», πρόσθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο Δήμος Βερύκιος επανήλθε με πρόταση για την κ. Μπακογιάννη: «Φτιάξτε κουλουράκια μαζί με τα εγγόνια σας διαδικτυακά», δεχθεί για να δεχθεί την απάντηση: «Από εκεί απέχω. Εγώ να κάνω διαδικτυακό μαγείρεμα δεν νομίζω», με τον Τάκη Χατζή να συμπληρώνει: «Εδώ δεν μπορεί να το κάνει κανονικά θα το κάνει διαδικτυακά;».

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa