Κοινωνία Σε πρώτο πλάνο

Ποιος ήταν αυτός που με μια βαλίτσα γεμάτη ευρώ «βούτηξε» από ταράτσα ξενοδοχείου στην Ομόνοια!

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά πριν τις 10 το βράδυ της Δευτέρας, όταν ένας άνδρας εμφανίστηκε στη “ρεσεψιόν”  ξενοδοχείου στην Ομόνοια και ζήτησε δωμάτιο.

Όταν ολοκληρώθηκε η τυπική διαδικασία ρώτησε που θα μπορούσε να πιει ένα ποτό πριν πάει στο δωμάτιό του. Οι υπάλληλοι του υπέδειξαν το μπαρ του ξενοδοχείου στο “ρουφ γκάρντεν”.

Κανείς δεν είχε υποψιαστεί το παραμικρό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr ο άνδρας δεν έδειχνε σημάδια ανησυχίας, ταραχής ή φόβου. Οι κινήσεις του και ο τρόπος που μιλούσε δεν κίνησαν υποψίες.

Λίγα λεπτά αργότερα ο άνδρας, αλβανικής καταγωγής σύμφωνα με τα ως τώρα στοιχεία ανέβηκε στον χώρο του «ρουφ γκάρντεν». Κανείς προς το παρόν δεν γνωρίζει τις τελευταίες του κινήσεις. Αν συνάντησε κάποιον ή αν πήγε κατευθείαν στην άκρη της ταράτσας.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι μερικά λεπτά μετά την άφιξή του στο ξενοδοχείο ο άνδρας βρέθηκε στο κενό.

Η πτώση του σήμανε συναγερμό. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ, ενώ ενημερώθηκε και η αστυνομία.

Οι διασώστες παρέλαβαν τον άνδρα ο οποίος αν και είχε τραυματιστεί βαρύτατα ήταν ακόμη εν ζωή και τον οδήγησαν στο Γ.Κ. Νίκαιας όπου εξέπνευσε.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν τα προσωπικά του αντικείμενα και διαπίστωσαν ότι στη βαλίτσα που είχε μαζί του είχε τοποθετήσει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό.

Κανείς δεν γνωρίζει πως ο άνδρας βρέθηκε στο κενό, κανείς δεν μπορεί να απαντήσει γιατί ένας άνθρωπος που μεταφέρει τόσα χρήματα μπορεί να επιλέξει να βάλει τέλος στη ζωή του…

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa