Παρασκηνιακά Περιφέρειες - Δήμοι Σε πρώτο πλάνο

Ποιος «γαλάζιος» πρώην δήμαρχος κατεβαίνει για Περιφερειάρχης

Μπορεί να βρισκόμαστε περίπου ενάμιση χρόνο από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, όμως έχουν αρχίσει ήδη οι διεργασίες τόσο σε επίπεδο κομμάτων, όσο και υποψηφίων. Μάλιστα όπως ακούγεται από κύκλους της ΝΔ, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον, για να διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου, από τον έμπειρο αυτοδιοικητικό  Δημήτρη Μαραβέλια.

Ο Δημήτρης Μαραβέλιας έχει καταγωγή από τη Λακωνία, τυγχάνει ευρείας αποδοχής από αυτοδιοικητικούς της Πελοποννήσου, κάτι που δείχνει ότι μπορεί να τους συσπειρώσει , εν αντιθέσει με τον εν ενεργεία Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη.

Στα ιδιαιτέρως θετικά, μίας τέτοια υποψηφιότητας θεωρείται πως ο Δημήτρης Μαραβέλιας έχει αξιοσημείωτη αυτοδιοικητική πορεία με πολλές νίκες στο ενεργητικό του. Εκλέχθηκε Νομαρχιακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του αείμνηστου Θόδωρου Κατριβάνου.

Το 2002, ήταν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Χαϊδάρι και τέσσερα χρόνια αργότερα, το 2006 και το 2010, εκλέχθηκε Δήμαρχος.

Επίσης από το 2002 – 2014 συμμετείχε στο Δ.Σ της ΚΕΔΕ και τώρα στο Δ.Σ της ΕΝΠΕ που είναι τα δύο βασικά θεσμικά όργανα της αυτοδιοίκησης.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Παρασκήνιο που κυκλοφόρησε στις 16-6-2018

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ