Πολιτισμός

Ποιος είναι ο νέος διευθυντής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Τα ηνία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής αλλάζουν χέρια και με απόφαση του καλλιτεχνικού διευθυντή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Γιώργου Κουμεντάκη, νέος Διευθυντής του Μπαλέτου της ορίζεται ο διακεκριμένος χορογράφος και σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ρήγος.

Ο νέος διευθυντής Μπαλέτου της ΕΛΣ, Κωνσταντίνος Ρήγος, αναφέρει: «Είναι μεγάλη χαρά η ανάληψη της θέσης του Διευθυντή του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιώργο Κουμεντάκη για την ιδιαιτέρως τιμητική πρόταση. Το Μπαλέτο της ΕΛΣ βρίσκεται μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις και είμαι βέβαιος ότι θα μπορέσουμε να τις κερδίσουμε, με σκληρή δουλειά και δημιουργικότητα».

Ο άνθρωπος που αποφάσισε για τον ορισμό του νέου διευθυντή, Γιώργος Κουμεντάκης, δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω τον χορογράφο και σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Ρήγο στη Διεύθυνση του Μπαλέτου της ΕΛΣ. Παρακολουθώ και θαυμάζω τη δουλειά του εδώ και 25 χρόνια».

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος θα αναλάβει τα καθήκοντά του από την 1η Φεβρουαρίου 2018 και η διάρκεια της θητείας του θα είναι διετής.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa