Κοινωνία

Ποιος είναι ο 38χρονος αστυνομικός που βρέθηκε νεκρός στον Υμηττό

Αυλαία με τον χειρότερο τρόπο έπεσε στις έρευνες για τον εντοπισμό του 38χρονου αστυνομικού Αντώνη Δημοτάκη, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τις 25 Απριλίου.

Ένας περαστικός εντόπισε το πτώμα του στον Υμηττό, στη θέση Κυρά Λένη το απόγευμα της Κυριακής.

Η αναγνώρισή του έγινε εφικτή από τον σειριακό αριθμό του υπηρεσιακού του όπλου, με το οποίο αυτοκτόνησε, αλλά και από τα ρούχα που φορούσε καθώς το πτώμα βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη.

Ο Αντώνης Δημοτάκης υπηρετούσε 15 χρόνια στην ΥΜΕΤ, χωρίς ποτέ η συμπεριφορά του να προκαλέσει το παραμικρό πρόβλημα στην υπηρεσία του. Μια ημέρα ύστερα από εκείνη που εξαφανίστηκε θα έπρεπε να εμφανιστεί στην Άμεση Δράση, κάτι που δεν έγινε ποτέ. Από την πρώτη στιγμή η οικογένειά του εκτίμησε πως κάτι κακό του είχε συμβεί, καθώς όπως έλεγαν, «δεν ήταν από τους τύπους που χάνονταν, ήταν τυπικός επαγγελματίας και άνθρωπος».

Στο σπίτι του, στην Καισαριανή, είχαν εντοπιστεί το πορτοφόλι του, τα κλειδιά του και το κινητό του τηλέφωνο, αλλά έλειπε, το υπηρεσιακό του όπλο, με το οποίο έβαλε τέλος στην ζωή του.

Πλέον οι αρχές θα ανοίξουν εκ νέου την υπόθεση, προκειμένου να εντοπίσουν ποιοι ήταν οι λόγοι που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία. Όπως επισημαίνουν δικοί του άνθρωποι, «ήταν στρεσαρισμένος το διάστημα πριν εξαφανιστεί, αλλά δεν είχε ιστορικό ψυχολογικών προβλημάτων».

Διαβάστε επίσης:

Σοκ: Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη στον Υμηττό

 

 

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa