Πολιτική

Ποιους «συντρόφους»… «καρφώνει» ο Κοντονής

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Κοντονής, επεφύλαξε αιχμές τόσο για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, όσο και για τον Παύλο Πολάκη, αφού χαρακτήρισε μείζον πολιτικό θέμα τις αναφορές Παπαγγελόπουλου πως ως υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ δήλωνε ότι συναντούσε στελέχη της ΝΔ.
«Έπεσα από τα σύννεφα» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην ΕΡΤ και ζήτησε εξηγήσεις για το αν το γνώριζε η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.
Για τον Παύλο Πολάκη που εμφανίστηκε να γνωρίζει τους προστατευόμενους μάρτυρες στην υπόθεση Novartis, o κ. Κοντονής ήταν επίσης αποκαλυπτικός. «Αυτή η δήλωση ήταν ικανή να τινάξει την έρευνα στον αέρα και να την καταστήσει διάτρητη».
«Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί σε αυτά που λέμε» συνέχισε αλλά προσπάθησε να δικαιολογήσει τον Πολάκη, λέγοντας ότι «ενδεχομένως να πιθανολογούσε» για τους προστατευόμενους μάρτυρες.
Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Κοντονής χαρακτήρισε στίγμα για κυβέρνηση της Αριστεράς, τη μετατροπή σε πλημμέλημα από κακούργημα του αδικήματος της δωροδοκίας και συμφώνησε με τη αλλαγή της διάταξης που προώθησε η ΝΔ.
«Αλλά το κακό έγινε, διότι ο κάθε κατηγορούμενος κρίνεται με τον επιεικέστερο προηγούμενο ποινικό νόμο και όσοι απηλάγησαν απηλάγησαν λόγω παραγραφής… και θα απαλλαγούν και άλλοι» είπε χαρακτηριστικά.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa