Πολιτική

Ποτάμι: Ο πρωθυπουργός να καλύψει τον Τόσκα ή να ζητήσει συγγνώμη από το πυροσβεστικό σώμα

Με ανακοίνωσή του το Ποτάμι καλεί τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα να αποφασίσει αν θα καλύψει τον αναπληρωτή υπουργό προστασίας του πολίτη ή θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από το πυροσβεστικό σώμα για την συμπεριφορά του υπουργού του.
 «Η περίπτωση του κ. Τόσκα πρέπει να προβληματίσει τον Τσίπρα» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Ποταμιού, σε ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού προστασίας του πολίτη για την πυροσβεστική.
Στη συνέχεια υπενθυμίζει τις δηλώσεις που έκανε ο πρωθυπουργός για τους πυροσβέστες και την ευγνωμοσύνη που είχε εκφράσει για τις μεγάλες προσπάθειες που έκαναν στις  πυρκαγιές και καλεί τον Πρωθυπουργό να μην σπεύσει να καλύψει τον αναπληρωτή υπουργό προστασίας του πολίτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ποταμιού αναφέρει:

«Συνήθως, οι Πρωθυπουργοί είναι εκείνοι που «αδειάζουν» τους υπουργούς τους…Η περίπτωση του ανύπαρκτου κ. Τόσκα, μάλλον θα έπρεπε να προβληματίσει τον κ. Τσίπρα, καθώς οι απαξιωτικές δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη για την πυροσβεστική, έρχονται λίγες μέρες αφότου ο Πρωθυπουργός είχε εκφράσει μετά τις μεγάλες πυρκαγιές του Αυγούστου την ευγνωμοσύνη του στους πυροσβέστες.

Μάλλον, ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να επιλέξει αν θα καλύψει για πολλοστή φορά τον κ. Τόσκα ή να ζητήσει μία συγγνώμη από το πυροσβεστικό σώμα για τη συμπεριφορά του υπουργού του. Όσο για τα στραβά; Ίσως πρέπει να του πει κάποιος ότι η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ διανύει τον τρίτο χρόνο της και σε αυτό το διάστημα, αντί να βελτιωθούν οι παθογένειες του παρελθόντος η κατάσταση έχει γίνει ακόμη χειρότερη».

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER