Οικονομία Παρασκηνιακά Σε πρώτο πλάνο

Πού υποσχέθηκε μεγάλες επενδύσεις ο Ιβάν Σαββίδης

Ιβάν Σαββίδης
Πολλαπλώς επωφελής για την ίδια την περιοχή αναδεικνύεται η επίσκεψη του ομογενούς μεγαλοεπιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη στην πόλη των Γρεβενών.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, αποδεχόμενος την πρόσκληση του προέδρου της ΕΠΣ Γρεβενών, υποψήφιου δημάρχου Δημοσθένη Κουπτσίδη, βρέθηκε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στη γιορτή ποδοσφαίρου της Ένωσης, που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της περιοχής, κατά τη διάρκεια της οποίας μάλιστα βραβεύτηκε για την όλη του προσφορά στον αθλητισμό.

Νωρίτερα και με πρωτοβουλία του πρόεδρου της ΕΠΣ Γρεβενών, είχε συνάντηση με επιχειρηματίες, οι οποίοι του παρουσίασαν τα πλεονεκτήματα και τα προϊόντα της περιοχής, (χιονοδρομικό, αθλητικό κέντρο, βιολογικά προϊόντα, μανιτάρια κ.λπ.), στοχεύοντας σε μια πιθανή επένδυσή του. Κάτι που ο ίδιος όχι μόνον δεν απέκλεισε, αλλά υποσχέθηκε.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατά την ομιλία του, τόνισε: «Αυτή η περιοχή είναι περιοχή μανιταριών. Είναι πλούσια σε ποικιλία μανιταριών. Δοκίμασα και ήταν νόστιμα. Ελπίζω ότι θα βρούμε μία λύση, για να μπορώ κι εγώ να γίνω χρήσιμος και να βρεθεί μία αμοιβαία ωφέλεια. Σε κάθε περίπτωση, εδώ είναι τόσο ωραία η ενέργεια και μπορώ να πω ότι με κερδίσατε». Υποσχέθηκε μάλιστα στον πρόεδρο της ΕΠΣ Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη πως θα ξαναπάει σύντομα στα Γρεβενά. Να σημειωθεί πως είναι η πρώτη έξοδος του Ιβάν Σαββίδη και συμμετοχή του σε εκδήλωση σε επαρχιακή πόλη από τότε που εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα.

Δημοσιεύθηκε στο ένθετο SPYNEWS της εφημερίδας Παρασκήνιο

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa