Επιχειρήσεις

Προγράμματα ασφάλισης Buy The Mile: Ασφάλιστρα ανάλογα με τη χρήση

Τι είναι τα προγράμματα ασφάλισης Buy The Mile;

Τα προγράμματα ασφάλισης Buy The Mile συνδέονται με τα χιλιόμετρα που διανύει το αυτοκίνητο μέσα σε ένα χρόνο. Έτσι, κάποιος που χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο για μικρές διαδρομές ή έχει δύο αυτοκίνητα και χρησιμοποιεί ένα από τα δύο λιγότερο, έχει την ευκαιρία να το ασφαλίσει με χαμηλότερη τιμή, πληρώνοντας δικαιότερα ασφάλιστρα ανάλογα με τη χρήση που κάνει.

Πιο συγκεκριμένα, τα προγράμματα Buy The Mile ξεκινάνε από 3.000 χιλιόμετρα το χρόνο και μπορείτε όποτε χρειαστεί να αποκτήσετε επιπλέον 2.000 χιλιόμετρα με €20.

Σε ποιους απευθύνονται τα προγράμματα Buy The Mile;

Τα προγράμματα ασφάλισης Buy The mile απευθύνονται σε όλους εσάς που χρησιμοποιείται το αυτοκίνητό σας για τις απαραίτητες μετακινήσεις ή για τις μικρές – καθημερινές βόλτες.

Αν λοιπόν κάνετε λίγα χιλιόμετρα το χρόνο και το αυτοκίνητό σας έχει ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας από το 2000 και έπειτα, τότε τα προγράμματα Buy The Mile είναι η καλύτερη λύση για εσάς, καθώς ξεκινάτε με 3.000 χιλιόμετρα το χρόνο και μπορείτε όποτε χρειαστεί να αποκτήσετε  επιπλέον 2.000 χιλιόμετρα με €20.

Ποια προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου Buy The Mile διαθέτει η Anytime;

Η Anytime διαθέτει 3 προγράμματα ασφάλισης Buy The Mile για το αυτοκίνητο, ανάλογα με τις καλύψεις που σας εξυπηρετούν:

Το Basic Buy The Mile 3.000: Η ιδανική λύση για όσους επιθυμούν την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, με φροντίδα ατυχήματος.

Το Economic Buy The Mile 3.000: Σχεδιάστηκε για όσους οδηγούς θέλουν την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, σε συνδυασμό με την κάλυψη της πλήρης Οδικής Βοήθειας.

To Value Buy The Mile 3.000 : Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε οδηγούς που ζητούν την απόλυτη ασφαλιστική προστασία από κινδύνους όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες, κ.λπ.

Σε όλα τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου Buy The Mile μπορεί να προστεθεί  η κάλυψη της Νομικής Προστασίας και της Θραύσης Κρυστάλλων.

 

Πώς λειτουργούν τα προγράμματα Buy The Mile;

Τα προγράμματα Buy The Mileείναι συνδεδεμένα με τα χιλιόμετρα που διανύει το αυτοκίνητο μέσα σε ένα χρόνο. Όλα τα προγράμματα BuyTheMileξεκινάνε με 3.000 χιλιόμετρα το χρόνο και μπορείτε όποτε χρειαστεί να αποκτήσετε επιπλέον 2.000 χιλιόμετρα με €20.

Για τον υπολογισμό των χιλιομέτρων, χρειάζεται να εγκαταστήσετε μόνιμα μια ειδική συσκευή μέσα σε διάστημα 10 ημερών από την ημερομηνία έναρξης της ασφάλισής σας.

Η ειδική συσκευή αποστέλλεται με courier, 2 μέρες μετά την πληρωμή του συμβολαίου και είναι εντελώς δωρεάν.

Τι είναι η ειδική συσκευή;

H ειδική συσκευή, είναι μια τηλεματική συσκευή OBD (OnBoardDiagnostics), που χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό των χιλιομέτρων που διανύει το αυτοκίνητο.

Η συσκευή έχει ενσωματωμένο GPS (σύστημα εντοπισμού γεωγραφικής θέσης) και καταγράφει τον χρόνο έναρξης και λήξης κάθε διαδρομής, καθώς και στοιχεία γεωγραφικής θέσης που χρησιμοποιούνται για τον υπολογισμό των χιλιομέτρων.

Τα στοιχεία γεωγραφικής θέσης δε διατηρούνται και διαγράφονται άμεσα, αμέσως μετά τον υπολογισμό των διανυθέντων χιλιομέτρων.

Πώς εγκαθιστώ τη συσκευή OBD;

Η εγκατάσταση της συσκευής διαρκεί λίγα μόνο λεπτά και μπορεί να πραγματοποιηθεί, γρήγορα και απλά, χωρίς να απαιτούνται γνώσεις ηλεκτρολογίας ή ηλεκτρονικής.

Το μόνο που χρειάζεται για την εγκατάσταση είναι ο εντοπισμός της θύρας OBD στο αυτοκίνητο. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης της συσκευής ο κινητήρας του αυτοκινήτου πρέπει να είναι κλειστός.

Βάζοντας μπροστά το αυτοκίνητο, θα ενεργοποιηθούν 3 λυχνίες (κόκκινη, πορτοκαλί, πράσινη).

Η συσκευή έχει εγκατασταθεί επιτυχώς.

Οδηγίες εγκατάστασης για τις διάφορες μάρκες/μοντέλα μπορείτε να βρείτε στο www.buythemile.gr

Σε περίπτωση που δεν μπορέσετε για οποιοδήποτε λόγο να συνδέσετε τη συσκευή,μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Anytime στα τηλέφωνα 210 9460000, 801 11 30000.

Πώς μπορώ να ενημερώνομαι για τα χιλιόμετρα που έχω διανύσει;

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα χιλιόμετρα που έχετε διανύσει αλλά και για το υπόλοιπο των χιλιομέτρων που σας απομένουν 24 ώρες το 24ωρο, μέσω της ειδικής online εφαρμογής ή κατεβάζοντας το BuyTheMileapp στο κινητό σας.

Σε κάθε περίπτωση, ενημερώνεστε αυτόματα με sms ή με email όταν έχετε διανύσει το 80% των χιλιομέτρων σας και μια ακόμη φορά όταν έχετε φτάσει το 95% των χιλιομέτρων.

Πώς χρησιμοποιώ το Buy The Mile mobile app;

Το Buy The Mile mobileapp δημιουργήθηκε για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση και διευκόλυνση.

Σας προσφέρει τη δυνατότητα, 24 ώρες το 24ωρο, να ενημερώνεστε για:

  • τα χιλιόμετρα που έχετε διανύσει
  • το υπόλοιπο των χιλιομέτρων που σας απομένουν
  • την ημερομηνία έναρξης και λήξης των διαδρομών σας
Κατεβάστε το Buy The Mile mobile app τώρα και συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που σας έχουμε στείλει με smsή που έχετε παραλάβει μαζί με τις οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης της ειδικής συσκευής OBD.

Τι γίνεται σε περίπτωση που χρειαστώ παραπάνω από 3.000 χιλιόμετρα το χρόνο;

Σε περίπτωση χρειαστείτε παραπάνω από 3.000 χιλιόμετρα, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 210 9460000, 801 11 30000 για να επεκτείνετε το πρόγραμμα ασφάλισής σας, με επιπλέον χιλιόμετρα.

Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να αγοράσετε επιπλέον 2.000 χιλιόμετρα όποτε τα χρειαστείτε με €20.

Τι γίνεται σε περίπτωση που δεν εγκαταστήσω τη συσκευή στο αυτοκίνητό μου;

Από τη στιγμή  που ασφαλίζετε το αυτοκίνητό σας σε ένα από τα προγράμματα Buy The Mile είναι απαραίτητο να εγκαταστήσετε μέσα σε 10 μέρες από την ημερομηνία έναρξης της ασφάλισής σας, τη συσκευή.

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER