Παρασκηνιακά Περιφέρειες - Δήμοι

Προεδρία ΚΕΔΕ: Οι «γαλάζιοι» υποψήφιοι και η στάση της Νέας Δημοκρατίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Η θητεία του προέδρου της ΚΕΔΕ, Γιώργου Πατούλη φτάνει σίγα σιγά στο τέλος και η «γαλάζια» παράταξη έχει διχαστεί για το ποιος θα είναι ο επόμενος. Να σημειώσουμε ότι έχουν κατεβεί υποψήφιοι δύο δήμαρχοι προερχόμενοι από την Νέα Δημοκρατία.

Πρόκειται για τον δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου και τον δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου. Σε όλα αυτά βέβαια ενδιαφέρον η στάση που θα κρατήσει η Νέα Δημοκρατία η οποία έχει ξεκαθαρίσει με τον πιο επίσημο τρόπο ότι τα στελέχη της είναι ελεύθερα, να μιλήσουν με τους συναδέλφους τους και εφόσον τους πείσουν, να εκλεγούν στα όργανα της αυτοδιοίκησης.

Αυτό δεν είναι απλά εικασίες, αλλά τα λόγια του Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ Σπύρο Σταθούλη, ο οποίος είχε εμφανιστεί στις 07/10 στην εκπομπή Δημοσκοπήσεις με τον δημοσιογράφο Γιώργο Λαιμό και είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως:

«Υπάρχουν άξια αυτοδιοικητικά στελέχη, τα οποία ανήκουν στον ευρύτερο χώρο της ΝΔ, τα οποία έχουν την φιλοδοξία να διοικήσουν στα συνδικαλιστικά όργανα και πιστεύω, ότι μέσα από ενωτικές προσπάθειες όλα αυτά τα στελέχη θα μας εκπροσωπήσουν στα όργανα αυτά».

«Αφήνουμε τα στελέχη μας ελεύθερα, να μιλήσουν με τους συναδέλφους τους και εφόσον τους πείσουν, να εκλεγούν στα όργανα της αυτοδιοίκησης».

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa