Παρασκηνιακά Πολιτική

Προειδοποίηση Γεννηματά: Όσοι λοξοκοιτάζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να φύγουν

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά το απόγευμα στο Εκτελεστικό Πολιτικό Συμβούλιο, θα προειδοποιήσει όλους όσους βλέπουν με «καλό μάτι» το επικείμενο άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρήσουν από το κόμμα. Την ίδια στιγμή, πολλά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής δεν κρύβουν την ενόχλησή τους με τις συνεχείς αιτιάσεις του Δημήτρη Κρεμαστινού για σύμπραξη με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμα το μήνυμα θα απευθύνεται και στα στελέχη που σκέφτονται μια πιθανή προσχώρηση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Πιο συγκεκριμένα κυκλοφορεί το όνομα της Αννας Στρατινάκη, η οποία θήτευσε ως γενική γραμματέας στο υπουργείο Εργασίας, δίπλα στον Γιώργο Κουτρουμάνη και πιθανόν δεν θα ήταν αρνητική για μια θέση στη ΝΔ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Φώφη Γεννηματά διέγραψε τους Μιχάλη Χρυσοχοίδη και Λίνα Μενδώνη, λίγη ώρα μετά την υπουργοποίησή τους.

Η εκτίμηση της κ. Γεννηματά είναι ότι «Οι ψηφοφόροι που επέλεξαν το ΚΙΝΑΛ πιστεύουν σε έναν γνήσιο σοσιαλδημοκρατικό φορέα και αυτό θα πρέπει να το λάβουν υπόψιν όσοι μεμψιμοιρούν ή αισθάνονται ότι τα ποσοστά του Κινήματος Αλλαγής (8,1%) δεν ικανοποιούν τις φιλοδοξίες τους».

 

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa