Κόσμος

Προκαλούν οι Τούρκοι! Έστειλαν «υπουργό» στην Αμμόχωστο!

Λίγες ημέρες μετά τις απειλές που εκτοξεύθηκαν για άνοιγμα της κλειστής πόλης της Αμμοχώστου και προσάρτησής της ουσιαστικά στα Κατεχόμενα, ο «υπουργός Εξωτερικών» του ψευδοκράτους, επισκέφθηκε την κλειστή πόλη.

Συνοδευόμενος από στελέχη της «κυβέρνησης» αλλά και στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, μαζί με φωτογράφους και Τουρκοκύπριους δημοσιογράφους, ο Κουντρέτ Οζερσάι, έκανε όπως έγραψε ο ίδιος στο Twitter μια πρώτη γενική ανασκόπηση της περιοχής, δήθεν λίγο πριν ξεκινήσει τις εργασίες της η Επιτροπή Απογραφής.

Η Επιτροπή όπως αναφέρουν τα τουρκοκυπριακά Μέσα, μετά από απόφαση του «υπουργικού συμβουλίου», θα προχωρήσει στην απογραφή της ακίνητης περιουσίας και των υποδομών στην Αμμόχωστο.

Ο ίδιος ο υπουργός Εξωτερικών στην ανάρτησή του στο twitter, όπως αναφέρει η εφημερίδα Φιλελεύθερος της Κύπρου, έγραψε ότι επισκέφθηκε την κλειστή πόλη της Αμμοχώστου, μαζί με αντιπροσωπεία από το υπουργείο του, λίγο πριν πιάσει δουλειά η Επιτροπή και ότι ήταν μια πολύ παραγωγική επίσκεψη.

Μάλιστα, η ανάρτηση του «υπουργού Εξωτερικών» της τουρκοκυπριακής διοίκησης στο Facebook περιλαμβάνει και φωτογραφίες από την επίσκεψη.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa