Κόσμος

Προκαλούν οι Τούρκοι! Έστειλαν «υπουργό» στην Αμμόχωστο!

Λίγες ημέρες μετά τις απειλές που εκτοξεύθηκαν για άνοιγμα της κλειστής πόλης της Αμμοχώστου και προσάρτησής της ουσιαστικά στα Κατεχόμενα, ο «υπουργός Εξωτερικών» του ψευδοκράτους, επισκέφθηκε την κλειστή πόλη.

Συνοδευόμενος από στελέχη της «κυβέρνησης» αλλά και στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, μαζί με φωτογράφους και Τουρκοκύπριους δημοσιογράφους, ο Κουντρέτ Οζερσάι, έκανε όπως έγραψε ο ίδιος στο Twitter μια πρώτη γενική ανασκόπηση της περιοχής, δήθεν λίγο πριν ξεκινήσει τις εργασίες της η Επιτροπή Απογραφής.

Η Επιτροπή όπως αναφέρουν τα τουρκοκυπριακά Μέσα, μετά από απόφαση του «υπουργικού συμβουλίου», θα προχωρήσει στην απογραφή της ακίνητης περιουσίας και των υποδομών στην Αμμόχωστο.

Ο ίδιος ο υπουργός Εξωτερικών στην ανάρτησή του στο twitter, όπως αναφέρει η εφημερίδα Φιλελεύθερος της Κύπρου, έγραψε ότι επισκέφθηκε την κλειστή πόλη της Αμμοχώστου, μαζί με αντιπροσωπεία από το υπουργείο του, λίγο πριν πιάσει δουλειά η Επιτροπή και ότι ήταν μια πολύ παραγωγική επίσκεψη.

Μάλιστα, η ανάρτηση του «υπουργού Εξωτερικών» της τουρκοκυπριακής διοίκησης στο Facebook περιλαμβάνει και φωτογραφίες από την επίσκεψη.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER 


Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa