Πολιτική

Προκόπης Παυλόπουλος: Η Πολεμική Αεροπορία είναι δύναμη υπεράσπισης του τόπου και της διεθνούς νομιμότητας

«Για εσάς είναι μια επίδειξη που δείχνει την καθημερινή σας δραστηριότητα. Για όλους εμάς που είμαστε εδώ, αυτό το οποίο κάνετε, δείχνει τι σημαίνει ελληνική Πολεμική Αεροπορία», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος κατά την επίσκεψη του στην αεροπορική βάση της Τανάγρας στο Athens Flying International Airshow.

«Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία θέλω να πω προς κάθε κατεύθυνση – γιατί εσείς το γνωρίζετε – είναι πάνω από όλα δύναμη αποτροπής, δύναμη υπεράσπισης του τόπου, της διεθνούς νομιμότητας, της ευρωπαϊκής νομιμότητας. Γιατί είναι γνωστό ότι η Ελλάδα υπερασπίζεται την νομιμότητα και παράλληλα και τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως είναι τα σύνορα της Ελλάδας», σημείωσε ο κ. Παυλόπουλος.

Τέλος, πρόσθεσε: «Είστε δύναμη αποτροπής επιδιώκοντας την εμπέδωση της ειρήνης, αλλά είστε και η δύναμη εκείνη, η οποία αποδεικνύει ανά πάσα στιγμή, ότι μπορεί να υπερασπισθεί τον τόπο όπως ταιριάζει στην ιστορία και την παράδοση των Ελλήνων. Σας ευχαριστούμε θερμώς και εύχομαι η Υπέρμαχος Στρατηγός να σκεπάζει πάντα τα φτερά σας και να σας οδηγεί στο δρόμο της νίκης, και πάνω από όλα στο δρόμο της ειρήνης, όπως είναι η αποστολή σας».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa