Κοινωνία

Προσοχή «βάρεσαν» οι χρυσαυγίτες για τον Μιχαλολιάκο – «Σκυλί» του φώναξε η Μάγδα Φύσσα

Όρθιοι σηκώθηκαν οι χρυσαυγίτες ενώ έμπαινε ο Νίκος Μιχαλολιάκος στο Εφετείο για την απολογία του που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο αρχήγος της Χρυσής Αυγής αποδοκιμάστηκε από το πλήθος που έχει κατακλύσει την αίθουσα, ενώ η μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα φώναξε «σκυλί» όταν τον είδε.

Πολλοί σήκωσαν ταμπέλες με το νούμερο 6, όσα και τα χρόνια από τη δολοφονία του άτυχου μουσικού.

Για «πολιτική δίωξη» έκανε λόγο στην έναρξη της απολογίας του ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, στον οποίο αποδίδεται η κατηγορία της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

«Θέλω να δηλώσω αθώος από τις κατηγορίες μου αποδίδονται κατόπιν πολιτικής σκευωρίας 25 ετών. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη. Το έχω καταγγείλει και στη Βουλή. Δεν θα έπρεπε η ηγεσία της Δικαιοσύνης να ορίζεται από εκάστοτε Κυβέρνηση. Για πρώτη φορά στη πολιτική ιστορία της Ελλάδος κάθεται στο εδώλιο ένας αρχηγός για πράξη ενός οπαδού κόμματος. Δεν κατηγορήθηκε κανένα άλλο κόμμα για πράξεις οι οποίες είμαι βέβαια καταδικαστέες. Ποια εγκληματική οργάνωση;

Ήμασταν γνωστοί στο πανελλήνιο 25 χρόνια. Με παρουσία στις τηλεοράσεις, έχοντας γραφεία. Με ποια λογική οι βουλευτές που τους επέλεξε ο ελληνικός λαός είναι διευθυντές εγκληματικής οργανώσεως; Είναι πολύ σημαντικό ότι πρόκειται για ένα ετερόκλητο πλήθος ατόμων. Εγκληματική οργάνωση δεν υπήρχε. Είμαι εδώ να υπερασπιστώ ένα ολόκληρο κόσμο. Εκατοντάδες χιλιάδες. Με μία βρώμικη προπαγάνδα με πολιτική στόχευση φτάσαμε εδώ», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη

«Φρούριο» το Εφετείο για την απολογία Μιχαλολιάκου – Σε εξέλιξη αντιφασιστική διαδήλωση (ΦΩΤΟ)

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa