Κοινωνία

Προφυλακίστηκε η Γερμανίδα για την δολοφονία στο Χαλάνδρι

Η 56χρονη Γερμανίδα υπήκοος, που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον 64χρονο Έλληνα σύντροφό της στο σπίτι τους στο Χαλάνδρι, κρίθηκε προφυλακιστέα από τον ανακριτή.

Η κατηγορούμενη αρνήθηκε τα πάντα και επανέλαβε στον ανακριτή ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον σύντροφό της και ότι του έδωσε τα ηρεμιστικά με σκοπό να τον κατευνάσει, καθώς είχε προηγηθεί έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα τους. Στην συνέχεια πρόσθεσε ότι επέστρεψε στην Ελλάδα ώστε να παραδοθεί και να αποδείξει την αθωότητά της.

«Έλαβα την απόφαση να επιστρέψω στην Ελλάδα και να δώσω εξηγήσεις, να φυλακιστώ ή ό,τι άλλο προβλέπεται, για να εξιλεωθώ για το βάρος απέναντι σε αυτήν τη μεγάλη μου αγάπη. Είχα την απόλυτη δυνατότητα να διαφύγω ή να κρυφτώ -να πάω σε μακρινή χώρα. Δεν το διανοήθηκα ποτέ. Έμπρακτα αποδεικνύω τη μεταμέλειά μου επιστρέφοντας στην Ελλάδα» είπε χαρακτηρίστηκα.

Ο συνήγορός της Σπύρος Δημητρίου από την άλλη δήλωσε, πως η εντολέας του πρέπει να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση, καθώς η ίδια ομολόγησε πως κοιμόταν πλάι στο νεκρό σύντροφο της επί δέκα ημέρες. Ακόμα ζήτησε να γνωστοποιηθούν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης και των τοξικολογικών εξετάσεων, ώστε η κατηγορούμενη να λάβει γνώση των ακριβών αιτίων θανάτου του 64χρονου, διότι σύμφωνα με του ισχυρισμούς της το θύμα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa