Κοινωνία

Πρόβλημα με το δεξί πίσω τροχό της Porsche η αιτία του δυστυχήματος;

Στα χέρια της Τροχαίας βρίσκονται από σήμερα τα καρέ από τις κάμερες της εθνικής οδού από το ύψος των διοδίων Αφιδνών μέχρι το πάρκινγκ του 83ου χιλιομέτρου, όπου η ανεξέλεγκτη Porsche του Γιώργου Βακάκη καρφώθηκε πάνω στο Honda Civic.

Φαίνεται πως τελικά το μυστήριο με την Porsche αρχίζει να λύνεται, καθώς τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως αφενός το αυτοκίνητο κινούνταν με ταχύτητα 250 χιλιομέτρων την ώρα και αφετέρου υπήρξε πρόβλημα με τον πίσω δεξιό τροχό στο λάστιχο που έχασε αέρα.

Αποτέλεσμα είχε το αυτοκίνητο να στρίψει δεξιά και πλαγιολισθαίνοντας να καρφωθεί πάνω στο σταματημένο Civic που επέβαινε η άτυχη μητέρα και το 3χρονο αγοράκι της.

Μάλιστα, ένα κομμάτι του πίσω δεξιού προφυλακτήρα του αυτοκινήτου αλλά και το κατεστραμμένο ελαστικό που μάζεψαν οι αστυνομικοί συνηγορεί σε αυτή την κατεύθυνση.

Το γεγονός ότι το αυτοκίνητο φορούσε χειμερινά λάστιχα κατασκευής του 2006 και του 2007, δηλαδή ακατάλληλα και επικίνδυνα λόγω της παρέλευσης πολλών ετών από την ημερομηνία κατασκευής, αιτιολογεί ως ένα σημείο το σκάσιμο που είχε ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητο ακυβέρνητο να καταλήξει μετά από μια τρελή πορεία στο πάρκινγκ.

Από σήμερα θα ξεκινήσει ο πρώτος κύκλος καταθέσεων που αφορά σε οδηγούς – αυτόπτες μάρτυρες, συγγενείς, μηχανικούς που συντηρούσαν το αυτοκίνητο.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER


Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa