Κοινωνία Πολιτική

Πρώην Χρυσαυγίτες στη μάχη κατά της μάσκας – Τεκμήριο τα φυλλάδια που διένειμαν σε σχολείο στο Παγκράτι – Μόνο στο “Π”

Η Εθνική Λαϊκή Συνείδηση (Ε.ΛΑ.ΣΥΝ.), ένα ελληνικό ακροδεξιό πολιτικό κόμμα, το οποίο ιδρύθηκε το 2019 από τον ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγό (προερχόμενο από τη Χρυσή Αυγή) που είναι πρόεδρός του, υπογράφει φυλλάδια διαμαρτυρίας κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία!

Φωτογραφίες του πρακτορείου “Ευρωκίνηση” δείχνουν ότι κάτω από το σύνθημα “Αρνούμαι τη σκλαβιά της μάσκας” – “Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο”, υπάρχει η υπογραφή Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. -Γιάννης Λαγός.

Σύμφωνα με την βικιπαίδεια, στις 9 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η Ιδρυτική Συνδιάσκεψη του κόμματος, στην οποία παρευρέθηκαν οι πρώην βουλευτές Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Γιώργος Γερμενής και Σωτηρία Βλάχου καθώς και άλλα στελέχη που είχαν αποχωρήσει από τη Χρυσή Αυγή. Στο κόμμα συμμετέχουν και άτομα του ευρύτερου εθνικιστικού χώρου, μεταξύ άλλων το Ενωτικό Μέτωπο Ελληνικής Ιδεολογίας Συμπατριωτών του Κωνσταντίνου Πλεύρη. Στη Συνδιάσκεψη παρουσιάστηκε η Ιδρυτική Διακήρυξη του κόμματος και πραγματοποιήθηκαν εκλογικές διαδικασίες, μέσα από τις οποίες αναδείχθηκε πρόεδρος ο Γιάννης Λαγός και το Συντονιστικό Συμβούλιο.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa