Περιφέρειες - Δήμοι

“Πυρά” κατά Χατζημάρκου – Ποια τον “καρφώνει”

Τα «πυρά» της κατά του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου στρέφει η Τζίνα Δαβιλά με άρθρο της στο iporta.gr.

Διαβάστε τι αναφέρει: «Αφού προπορεύτηκε του Δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου παραγκωνίζοντας τον Οικοδεσπότη και Διοργανωτή κατά το 1ο Διεθνές Συνέδριο Δικαστών και Δικηγόρων που διεξήχθη στη Ρόδο τον Ιούλιο του 2018, προπορεύτηκε και του Προέδρου της Δημοκρατίας κου Προκόπη Παυλόπουλου. Μην έχοντας ο ίδιος ο κος Χατζημάρκος ή ο θεσμός της Περιφέρειας Ν.Αιγαίου καμία εμπλοκή στην άριστη διοργάνωση, με θράσος όχι απλώς έκανε την καθιερωμένη …  ομιλία του, αλλά παρέκαμψε το πρωτόκολλο προσπερνώντας και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μπαίνοντας στο χώρο του Προμαχώνα του Παλατιού του Μεγάλου Μαγίστρου και εν συνεχεία μπαίνοντας μπροστά και από τον Διοργανωτή και Οικοδεσπότη του Συνεδρίου, τον Δήμαρχο του Νησιού κο Χατζηδιάκο. Να σημειωθεί ότι επί ένα χρόνο ο κος Φώτης χατζηδιάκος προετοίμαζε το Συνέδριο Δικαστών-Νομικών  να διεξαχθεί στη Ρόδο, ώστε να αλλάξει με έμμεσο αλλά δυναμικό τρόπο την ποιότητα των επισκεπτών του νησιού.

Είναι κοινό μυστικό ότι τόσο οι επιχειρηματίες μιλούν για χαμηλό επίπεδο τουριστών όσο και οι Ξεναγοί οι οποίοι ομολογούν ότι οι τουρίστες των γκρουπ που ξεναγούν έχουν μαζί τους σακουλάκια με το φαγητό από το Ξενοδοχείο τους.

Ο κύριος Χατζημάρκος, σταθερά απρεπής πολίτης, που καταλύει κάθε έννοια σεβασμού, ευγένειας και συναδελφικότητας προσπερνά τον  πρώτο πολίτη της χώρας πιστεύοντας ότι η Πολιτική είναι γήπεδο πρωτιάς και μόνο όταν σκουντάς, κλωτσάς, βάζεις τρικλοποδιές … επιβιώνεις. Πώς κάνουν τα γίδια στο μαντρί; Μπροστά και από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μπροστά και από τον Διοργανωτή Δήμαρχο Ρόδου.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που κατά την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Ρόδο στις 6 και 7 Μαρτίου 2017, κατόπιν προσκλήσεως του Δημάρχου Ρόδου Φ.Χατζηδιάκου, προτίμησε τις Βρυξέλλες από το να παραστεί στην τιμητική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμαρχος Ρόδου προς τον Πρώτο Πολίτη της Χώρας, στον οποίο και έδωσε το Κλειδί της Πόλης.  Ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κος Γιώργος Χατζημάρκος, ο εκλεγμένος πρώτος πολίτης Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, έλαμψε δια της απουσίας του το διήμερο 6-7 Μαρτίου 2017, που επιπροσθέτως, γιορταζόταν η 69η Εθνική Επέτειος της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα και η Επικεφαλής του Έργου Αναστήλωσης του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου στην Ιερουσαλήμ κα Τόνια Μοροπούλο παρουσίαζε το χρονικό της Αναστήλωσης σε ειδική τελετή στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου παρόντος του ΠτΔ. Απουσίαζε διότι δεν άντεχε να είναι ο Δήμαρχος  αξιώτερος από εκείνον.

Ωστόσο, ο κος Χατζημάρκος ένα χρόνο αργότερα, φρόντισε να επισκεφθεί τον Αρχηγό ΓΕΝ κο Νικόλαο Τσούνη ζητώντας του να έρθει στη Ρόδο  το Θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ για την Εθνική Επέτειο της Δωδ/σου στις 7 Μαρτίου 2018. Παρενθετικά: το αίτημά του έπεσε στο κενό.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που προτού εκλεγεί Περιφερειάρχης, απαιτούσε να βγει απ΄την αίθουσα συνέντευξης δημοσιογράφος που τον στρίμωξε με ερωτήσεις και τον θεωρούσε παρατρεχάμενο του πολιτικού του αντιπάλου κου Γιάννη Μαχαιρίδη. Κως 2014. Στο τέλος το video.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που τους πτυχιούχους Περιφερειακούς του Συμβούλους, Κουνάκη-Ανανία-Ζωγραφίδηπου του έφεραν οι τρεις τους μόνο, 10.000 ψήφους σε σύνολο 83.000 σταυρών σε 79 συνολικά υποψήφιους από Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, τους έδιωξε κακήν κακώς γιατί … δεν καταλάβαμε γιατί. Απλώς τους έδιωξε.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που υπογράφει εντάλματα πληρωμής 120.000 ευρώ συνεργατών του  για  εθελοντικές τάχα υπηρεσίες. [Ας είναι καλά το ΔΙΑΥΓΕΙΑ του ΓΑΠ].

Είναι ο ίδιος Περιφερειάρχης που επιβάλλει στους Προέδρους του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου να δηλώνουν με δελτία τύπου την στήριξή τους στο πρόσωπό του, αφού προηγουμένως είχαν δηλώσει αυθόρμητα στα ΜΜΕ το αληθές: ότι ο Τουρισμός είναι κακής ποιότητας και ότι κλείνουν οι επιχειρήσεις. Για την καμπάνια όμως του Τουρισμού η ΠΝΑι έχει δαπανήσει για την ηλεκτρονική προβολή της και την εταιρεία προώθησης πάρα πολλά χρήματα που δεν έκαναν απόσβεση. Αλήθεια, πόσο στοίχισε η ιστοσελίδα likenoother.aegeanislands.gr; Δεν μας απάντησε κανείς ποτέ! Τα αποτελέσματα είναι ορατά.

Είναι ο ίδιος απρεπής-αγενής Περιφερειάρχης που στο πάρτι των γενεθλίων του τον Ιούνιο του 2018«έσκαγε»  τα βεγγαλικά στη 1 τα ξημερώματα. Αδιάφορο αν ήταν ώρα κοινής ησυχίας.  Ο Γιώργος  Χατζημάρκος είναι ο Περιφερειάρχης Ν.Αιγαίου  κι εδώ παύει οποιαδήποτε κριτική! Πώς λέμε «ο Σερίφης του Τέξας»; Αυτό!

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που υπέγραψε συμφωνία προμήθειας λαμπτήρων LED από την Εταιρεία Dasteri που έχει στοχοποιηθεί για συμβάσεις με δήμους και περιφέρειες που έχουν ακυρωθεί βάσει της Ελεγκτικής Αρχής και με παράλληλη ερώτηση στη Βουλή από τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ κο Κωστή Χατζιδάκη. Ωστόσο, ο ειδικός συνεργάτης του κου Χατζημάρκου, κος Στέργος Στάγκας με εντυπωσιακή ρητορεία ή ακολουθώντας την απαίτηση του Περιφερειάρχη του, κατηγορεί τον Δήμαρχο Ρόδου για τον Διεθνή Διαγωνισμό αντικατάστασης λαμπτήρων Led στις Δημοτικές Κοινότητες που δεν αφορά σε προμήθειες, αλλά σε διαδικασία αντικατάστασης υπό τον έλεγχο του Δήμου Ρόδου, χωρίς να βάλει χρήματα ο Δήμος Ρόδου και χωρίς να επιλέξει «φωτογραφικά» τον ανάδοχο. Υπάρχει διαφορά: η ΠΝΑι πληρώνει για το έργο αυτόν που θέλει [εξ ου και η κατηγορία περί φωτογραφικού διαγωνισμού], ο Δήμος Ρόδου αναθέτει το έργο σε αυτόν που κάνει την καλύτερη προσφορά χωρίς οικονομικό αλισβερίσι μαζί του παρά μόνο την επίβλεψη του έργου.

Είναι ο ίδιος Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου που υπέγραψε την σύμβαση με την Εταιρεία του Μπόμπολα για να διαχειριστεί τη μεταφορά νερού από το Φράγμα Γαδουρά που δεν την ενέκρινε πάλι το Ελεγκτικό Συνέδριο γιατί δεν ήταν διαυγής  με αποτέλεσμα πριν από ένα χρόνο τέτοια εποχή το νησί να διψά.  Δικές  του υπογραφές ήταν οι παραπάνω. Του Περιφερειάρχη Ν.Αιγαίου, του κου Χατζημάρκου, όχι άλλου.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος ο οποίος στα επί ενάμισι χρόνο δημοσιεύματά μου, που δεν είναι κολακευτικά προς τον ίδιο και στον τρόπο που κινείται, απαντά με μηνύσεις γιατί δεν έχει επιχειρηματολογία για να τα αντικρούσει. Γιατί του τελείωσε η λογική επιχειρηματολογία και θέτει εαυτόν υπό την προστασία των δικηγόρων των κκ Μαυρομάτη και Φιλιππάκη που στα ζόρια φέρνουν από την Αθήνα για ενίσχυση τον κο Αλέξη  Κούγια. Οι συστάσεις περιττεύουν.

Τέλος… λέμε τέλος γιατί κάπου πρέπει να μπει και η άνω τελεία:

Είναι ο ίδιος άνθρωπος, που με απειλεί μέσω δικαστηρίων με 12μήνη προσωπική κράτηση, φυλακή δηλαδή, 45.000 ευρώ για να αποκατασταθεί η ηθική βλάβη που του προκάλεσα και 15.000 ευρω για κάθε παράβαση που θα μου αποδοθεί. Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου είναι αυτός, το  εκλεγμένο πρόσωπο Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, ο κος Γιώργος Χατζημάρκος που νοιώθει θιγμένος από τα δημοσιεύματά μου και χρεώνει φτηνά, πολύ φτηνά τον εαυτό του. Κύριε Χατζημάρκο. Με επιβεβαιώνετε ξανά!

Και απρεπής και φτηνός. Σας καμαρώνουν άραγε οι ψηφοφόροι σας; Για να δούμε πόσοι είναι περήφανοι για την επιλογή τους το 2014;

Εκκρεμούν και άλλα «ωραία» και απρεπή για τον κο Χατζημάρκο. Αλλά να έχουμε και κάτι καινούργιο να πούμε στη δικαστική αγωγή εναντίον μου στις 20 Σεπτεμβρίου. Μην τα «κάψουμε»  όλα τώρα.

ΥΓ 1ο: Ένας κύριος τις προάλλες μου είπε: «Πολύ επιθετική είσαι». Απάντησα: «Εσύ στη θέση μου τι θα έκανες; Θα δήλωνες υποταγή στον Χατζημάρκο;». Δεν απάντησε.

ΥΓ 2ο: Προς ενημέρωσιν: και να αφαιρεθεί από το διαδίκτυο το παρακάτω video, πληροφορώ τον κο Περιφερειάρχη ότι έχει ήδη αποθηκευτεί σε αρχείο που διαχειρίζονται οι δικηγόροι μου».

πηγή: iporta.gr

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa