Περιφέρειες - Δήμοι

«Πυρά» Πατούλη κατά Σκουρλέτη: Μας έλεγες «βλαχοδήμαρχους» και τώρα «πασάδες στα Γιάννενα»

Γιώργος Πατούλης

Στο «κόκκινο» είναι η αντιπαράθεση μεταξύ του Γιώργου Πατούλη και του Πάνου Σκουρλέτη όσο αφορά στα πραγματικά σχέδια της Κυβέρνησης για την Αυτοδιοίκηση.

«Θυμόμαστε όλοι με θλίψη πως κάποτε μας χαρακτήρισαν «βλαχοδήμαρχους». Ελπίζαμε ότι η ανάληψη κυβερνητικών ευθυνών θα είχε ως αποτέλεσμα κάποιοι να ωριμάσουν πολιτικά. Να αντιληφθούν ότι ο θεσμός της Αυτοδιοίκησης είναι πολύ σημαντικός. Αξίζει σεβασμού από τους εκπροσώπους της Κεντρικής Κυβέρνησης», αναφέρεται στην ανακοίνωση από το γραφείο του Προέδρου της ΚΕΔΕ.

«Το να μας χαρακτηρίζει ο κ. Σκουρλέτης «πασάδες στα Γιάννινα» δεν αποτελεί προσβολή για μας. Αλλά για εκείνον που ρίχνει τόσο χαμηλά το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης.  Δεν θα τον ακολουθήσουμε σε αυτόν το θεσμικό κατήφορο. Του ξεκαθαρίζουμε ότι δεν μας αφορούν τα κομματικά χρίσματα στα οποία αναφέρεται, αφού οι Δήμαρχοι εκλέγονται με ποσοστά που ξεπερνούν κατά πολύ τη σημερινή εκλογική δύναμη δύο και τριών κομμάτων», συνεχίζει.

«Αλλού ας αναζητήσει τις κομματικες σκοπιμότητες, στην Αυτοδιοίκηση φοράμε την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος», συμπληρώνει. 
Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ